reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

piąstki piąstkami - są pycha (i niech tak będzie), ale najlepsze są nadgarstki i to co jest za nadgarstkami - jakkolwiek to się nazywa, hahahaha....

reklama
U nas piąstki to klasyka :-D:-D:-D

Byliśmy u pediatry i Bartulek niestety bardzo słabo przybiera (250 g. w osattnim miesiącu, a minimum to 500 g :-(), ja się najpierw podłamałam, ale doprowadziłam się do pionu i znowu karmimy się częściej i z 2 cycków na raz. Jutro badanie moczu i krwi a za tydzień kolejne ważenie.Także dziewczyny proszę trzymać kciuki!

Ostatnia edycja:
U nas piąstki to klasyka :-D:-D:-D

Byliśmy u pediatry i Bartulek niestety bardzo słabo przybiera (250 g. w osattnim miesiącu, a minimum to 500 g :-(), ja się najpierw podłamałam, ale doprowadziłam się do pionu i znowu karmimy się częściej i z 2 cycków na raz. Jutro badanie moczu i krwi a za tydzień kolejne ważenie.Także dziewczyny proszę trzymać kciuki!
kciuki zaciśnięte

my tez trzymamy!
moze to tylko taki troche gorszy okres, i lada moment znow skoczy do gory z waga.

hej dawno nas nie było bo zapsuł nam się komputer:-( dzisiaj zaliczyłyśmy z Natalką wizytę u lekarza tak profilaktycznie no i szkrab waży 6250g przez miesiąc przybyło jej 800g :-) no ale mamy też niedobre wieści musimy zgłosić się do poradni rehabilitacyjnej bo Natalia odchyla główkę w lewo ehh będę jutro dzwonić i się zapisywać ciekawe co z tego wyniknie. Czy wasze maleństwa miały coś takiego że odchylały główkę częściej w jedną stronę??

mamusia, nie strasz, moja też zazwyczaj w lewo patrzy....już Jej nawet podkładam zrolowaną pieluszkę, coby patrzyła w inną stronę...muszę w takim razie też zwrócić na to uwagę...

reklama
Mój często patrzy w prawo :-D ale wg lekarza jest OK, bo w inne strony też gały lecą, tyle że rzadziej. Ja wieszam na łóżeczku zabawki po lewej stronie i to samo na macie- by go zachęcić i pokazać dziecku, że ma też 'lewą nogę' ;-)

Do góry