reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Jeszcze śpicie czy już korzystacie z pięknej pogody. Wiecie co są wakacje a ja znowu sobie znajduję zajęcie. Wczoraj byłam na dwóch zebraniach. Jedno Stowarzyszenia, w którym jestem z-cą prezesa, a drugie to w związku z naszą obwodnicą. I znalazłam sobie pracę 0- haftowanie na cele stowarzyszenia, ale b. się cieszę bo lubię pracę społeczną.:-D

reklama
Hej dziewczyny... Komputer już mam na stałe wiec już Was nie opuszcze.... Ale mi Was brakowało ... No ale już jestem :))
Z nowości to tak...
We wtorek byliśmy na szczepieniu i mały nie zapłakał ani razu :)):)))
Ale za to mało przybrał na wadze ... no ale pracujemy nad tym :))
Kuba wcina dania i deserki ze słoiczków, wcina kaszki..... zebusie już ma ostre... :)) i coraz bardziej widoczne :)):))
Troszke Was nadrobiłam ale reszty nie dam rady... :)) U nas ładna pogoda więc zaraz zmykamy na ogródek :)):))

Witam was kochane:-)
Dawno mnie tu nie było-brak czasu.Teraz odkąd pogoda dopisuje to codziennie jeźdżę z dziećmi i ze znajomymi nad wodę-nad nasze jeziorko,w którym woda jest czysta nawet jak popada,bo jest tam nieustanna wymiana,biją dwa źródła i jest też odpływ do Sanu.Warunko dla dzidziusia są świetne tam,bo stoi duży "grzybek",więc mały sobie siedzi wózeczku,albo sobie smacznie śpi,a mam wtedy pływa:tak:.Jest tak ciepła woda,że już dzieci starsze tez się kąpią w bezpiecznym miejscu przy molo.Po prostu mamy na miejscu wakacje,podczas gdy inni muszą gdzies wyjeżdżać,żeby tak sobie odpocząć.Byle pogoda dopisała jak najdłużej:tak:
MAły synek rośnie błyskawicznie,jest taki fajny,wesoły,rozgadany,rozśpiewany nawet od samego rana słychac go na cały dom:-D. Zajada zupki,kaszki,deserki,widać,że mu to służy,bo rośnie w oczach.
Pozdrawiam Was i życzę miłego wakacyjnego dnia.
A wybiera się któraś na prawdziwe wakacje? w jakies fajne miejsce?

Dziekuje wszystkim bardzo za pomoc w głosowaniu na nasze zdjęcie :)
Zajełysmy 1 miejsce i wygralysmy tkaną chuste :)
Jak tylko przyjdzie na pewno porobimy fotki.

Bardzo wszystkim dziekujemy
mała i duża Misia :)

Ja witam wszystkie lutóweczki.
Misia bardzo się cieszę że wygrałyście - gratuluję.
Nasza Majeczka jest cudowna. W te upały nie śpi za dużo i troszkę marudzi, ale to jest ciężki czas dla takich maluchów.
ładnie się bawi grzechotkami, gaworzy, śmieje się w głos i wogóle jest cudowna. Zresztą co ja wam będę pisać wszystkie nasze Skarby są takie słodkie. Jedyny minus to Maja nie chce butelki:no: a tu niedługo trzeba coś nowego wprowadzić, ale mam za swoje:-D Najpierw walczyłam o cyca, a teraz będzie walka z butelką:baffled:

Misia gratulujemy;)

A co podajecie przez butle ?
Moja mala tez kochana jest.Upaly znosi dzielnie, wieczorkiem ladnie zasypia na szczescie.
A my juz za pare dni zaczynamy przeprowadzke, tak sie ciesze...
milego dzionka.

MÓJ BUTLI TEZ NIE CHCE... I PRZETESTOWALISMY BUTLE AVENTA ( RÓZNE ROZMIARY SMOCZKA) NUK'A, TOMMIE TIPPIE I JESZCZE JAKIES... I NIC..... MOJ NAWET MOJEGO MLEKA PRZEZ BUTLE NIE CHCE...... ŁYŻECZKĄ Z KASZKĄ CO INNEGO:p:p

reklama
Do góry