reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Wlasnie obejrzalam "Zacmienie" i zmykam do wyrka marzyc zanim mi te piekne obrazy z glowy pouciekaja.Mojego jeszcze nie ma wiec bede sie tulic sama do siebie.

Spokojnej nocki wszystkim zycze

Witam
Carinio wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:tak:
Witam nową mamusie ,dziewczyny maja racje co do ubz:tak:

Ogladam mecz haga już szaleje .Moi faceci też się wydzierają:-D:-D

Witam
Carinio wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:tak:
Witam nową mamusie ,dziewczyny maja racje co do ubz:tak:

Ogladam mecz haga już szaleje .Moi faceci też się wydzierają:-D:-D

U ciebie faceci a u mnie moja mama najgłośniej sie wydziera!:-D:-D:-D
A ja w sypialni lekcje poodrabiałam a teraz mnie głód dopadł więc pałaszuje kanapeczke i tez lece spać...:tak:
Spokojnej nocki....

Bry

Carinio pieknie sie prezentujecie

Ja wczoraj poszlam wczesniej do wyrka i jeszcze sobie spokojnie czytalam jak te wariaty zaczeli sie wydzierac:szok::-)
Ja wyjatkowo w tym roku sie nie orientuje w MS co,kto z kim:no:ale zawsze wiem kiedy gra Holandii bo u nas w tedy pustki na ulicach nastaja i co rusz tylko traby slychac i wiwaty,po tym poznaje ze zaloby nie bedzie:-);-)
Dzisiaj Niemcy i az sie boje co by to bylo jesli spotkaja sie w finale i im sie noga:-Dpowinie.

Bry...

No u nas też dali do wiwatu nieźle:dry:....jeździli i trąbili do północy, a ja w centrum mieszkam więc po spaniu!:-D
Dzisiaj dzieciaczki w domu bo środy mają w domu więc bedziemy sie razem bawić i przynajmniej nie będę sama cały dzionek.
Carinio ale lasecza z ciebie, no no!:tak::tak::tak:

Komu kawkę z rańca?:-)

Załączniki

• 1d3d1a14ce.jpg
    1d3d1a14ce.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 43
Dzień dobry,
Aniu ja proszę :tak: Obudź mnie:tak: Poszłam spać o 24:00 a jeszcze w nocy budziłam się 3 razy :szok:, jakby tego było mało to od 6:00 jestem na nogach, bo nie mogłam spać:no:
Uciekam pod prysznic i do pracy :baffled:

reklama
Do góry