reklama
Witajcie!
Długo tu nie zaglądałam, po porodzie przez długi czas miałam chyba depresje, to było straszne, wszystko mnie drażniło, nic nie cieszyło, w ogóle czasu sobie zorganizować nie potrafiłam.
Uff, od kilku tygodni jest już dobrze.
Mam pytanko (bo szukam już chyba z godzinę), nie kojarzycie może, jedna mam sprzedawała takie śliczne własnoręcznie robione opaski dla dzieci i nie mogę znaleźć tego tematu a chciałam swojej Zosi kilka zamówić. Jeśli któraś z Was Kochane coś wie na ten temat to byłabym wdzięczna za info:-)
Rany, jaki upał! Dobrze że już wieczór się zbliża!
Długo tu nie zaglądałam, po porodzie przez długi czas miałam chyba depresje, to było straszne, wszystko mnie drażniło, nic nie cieszyło, w ogóle czasu sobie zorganizować nie potrafiłam.
Mam pytanko (bo szukam już chyba z godzinę), nie kojarzycie może, jedna mam sprzedawała takie śliczne własnoręcznie robione opaski dla dzieci i nie mogę znaleźć tego tematu a chciałam swojej Zosi kilka zamówić. Jeśli któraś z Was Kochane coś wie na ten temat to byłabym wdzięczna za info:-)
Zosiek dziś marudny jak nie wiem, spała może ze 2 razy po 15 minut. To z tego upału pewnie.
Natalka tak samo. Jest tak goraco ze nawet o tej porze nie da sie w ubraniu siedziec. A jutro ma byc jeszcze gorzej

magda1978
Fanka BB :)
Przed 18 poszliśmy jeszcze na spacerek, w cieniu dało się wytrzymać, Zosia nawet usnęła na 20 minut. Po kąpieli była już tak zmęczona tym niespaniem w dzień, wrzasku było co niemiara.
Niestety ochłodzenia ani słuchu ani widu
Spotkałam znajomą z przedszkola, ta to dopiero ma przechlapane - w sierpniu rodzi i cały czas sama z dwójką maluchów w domu, taka biedna w te upały
Niestety ochłodzenia ani słuchu ani widu

Spotkałam znajomą z przedszkola, ta to dopiero ma przechlapane - w sierpniu rodzi i cały czas sama z dwójką maluchów w domu, taka biedna w te upały
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Już prawie spakowani jesteśmy. Chyba stamtąd nie wrócimy;-), tyle tego wszystkiego. Alicja śpi, a ja zaraz jakąś kolacyjkę zrobić muszę. Wysłałam B po nowy smoczek, bo dziecko kciuk sobie zjada. Już nawet skórkę ma taką szorstką niefajną. Mam nadzieje, że nowy "dyduś" ją przekona. Bo już zaczyna mi po głowie chodzić smarowanie palca cytryną, tylko się boję, że jej zaszkodzi.
B na szczęście bilet znalazł.
Za to wziął się za naprawianie koła w wózku i dętkę przebił
, jak nie uda mu się kupić w sklepie, to nie wiem jak pojedziemy, ach ten mój mąż.
Już jutro moje prawie czteroletnie szczęście zobaczę:-)
To ja uciekam wygrzewać się nad morzem, laptop biorę, ale pewnie za dużo czasu nie będę miała, bo pogodę super zapowiadają.
Za to wziął się za naprawianie koła w wózku i dętkę przebił

To ja uciekam wygrzewać się nad morzem, laptop biorę, ale pewnie za dużo czasu nie będę miała, bo pogodę super zapowiadają.
gosienkag76
Witajcie!
Witam spowrotem, dobrze że już doszłaś do siebie, teraz powinno być już tylko lepiej najważniejsz abyś uwierzyła w siebie i w to że jestes najlepszą mamą na świecie.
Co do pytania to niestety nie pomogę bo nie kojarzę kto to może być.
Już prawie spakowani jesteśmy. Chyba stamtąd nie wrócimy;-), tyle tego wszystkiego. Alicja śpi, a ja zaraz jakąś kolacyjkę zrobić muszę. Wysłałam B po nowy smoczek, bo dziecko kciuk sobie zjada. Już nawet skórkę ma taką szorstką niefajną. Mam nadzieje, że nowy "dyduś" ją przekona. Bo już zaczyna mi po głowie chodzić smarowanie palca cytryną, tylko się boję, że jej zaszkodzi.
Za to wziął się za naprawianie koła w wózku i dętkę przebił, jak nie uda mu się kupić w sklepie, to nie wiem jak pojedziemy, ach ten mój mąż.
Miłej spokojnej podróży.
No widzę mamuska że jutro to wycałujesz to twoje czteroletnie szczęscie
Słoneczka życzę i pieknej opalenizny.
Helenka śpi w samym pampersie bo taka duchota że szok.
Chłopcy postanowili nocować pod namiotem więc dzisiaj mam wieczór babski.
Siedzę sobie na tarasie bo przynajmniej chłodno i przegladam allegro.
Miłego wieczorku kobietki
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Witam się wieczornie...duszno jak cholera, dobrze że słońce się schowało i tak nie grzeje.
My niedawno wóciliśmy znad morza, zapakowaliśmy się o 18 i pojechaliśmy trochę pospacerować
Trochę poleżeliśmy na kocyku i trochę się poszwędaliśmy wdychając jodek:-)Fajnie było- ostatni raz Antoś był nad morzu z tydzień przed wyjściem na świat wiec pewnie chłopak nie kojarzył za bardzo:-)Teraz dziecię wykąpane śpi a mamunia popija zimnego Lecha....non alcohol of course
My niedawno wóciliśmy znad morza, zapakowaliśmy się o 18 i pojechaliśmy trochę pospacerować

reklama
gosienkag76
Dziewczny napisałam dzisiaj sms do Wronki bo jakos tak długo sie nie odzywała i okazało się że Borysek ma zapalenie ucha i temperaturę
Obiecała że wejdzie na bb jak znajdzie chwilkę i wszystko opisze.
Trzymajcie kciuki aby mały szybko wyzdrowiał.

Obiecała że wejdzie na bb jak znajdzie chwilkę i wszystko opisze.
Trzymajcie kciuki aby mały szybko wyzdrowiał.