reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć babeczki!

Nie piszę, bo jakoś weny przez ten upał nie mam. Ale pozdrawiam was wszystkie razem i każdą z osobna :-)

Miłej niedzieli życzę!

reklama
Witam. No w końcu inna pogoda. U nas też zanosi sie na deszcz i to chyba dość spory.
Idziecie jak burza z tym pisaniem. Czytam Was prawie codziennie ale jakoś weny brak na pisanie. Ja spokojnie sobie czekam na @ która jak na razie nie daje żadnych oznak, a już powinna. Kurcze znowu cykle sie popsuły a było juz tak dobrze.
Olu ciesze, że z małym Juliankiem wszystko ok. Oby tak dalej. Nie odpisze każdej bo straciłam wątek.
Życzę udanej niedzieli :-)

no ja tez nie pisalam bo brak weny.. @ spoznia sie juz tydzien. zrobilabym test ale sie boje ze zobacze 1 kreske... ale od paru dni mam bardzo zmienne nastroje i takie dziwne zawroty i bol glowy mnie meczy.. ale pogoda jest super:) fajnie chlodno:)

kasienka ja na Twoim miejscu juz dawno zrobiłabym test. Po prostu jutro z rana zrób sikańca i wszystko bedzie jasne. A może jednak. Trzyamam kciukaski żeby pojawiły sie II kreseczki.

hej :) melduje, że u mnie wszystko ok :) siostra zostaje jeszcze tydzień...
zapisałam się już na usg 3d na poczatek sierpnia - będe wtedy w Polsce na urlopie.

kasienka862 trzymam kciuki za fasolke!

wszystkie serdecznie pozdrawiam :*

Ostatnia edycja:
reklama
Maruszka,Asiulek dziękuję:)
Kasieńko po tygodniu to już śmielutko możesz testować ,a wręcz powinnaś:)na pewno to fasolinek :)mocno trzymam kciuki!!!
a jak nie tym bardziej trezba sprawdzić.ale wierzę,że jak tyle @ nie ma to musi być ciąża!!!!! czekamy na wieści:)
Kasieńka a Ty z Zielonej widzę:) ja od ładnych paru lat kilka razy w roku jestem w zielonej,bo na obozach obok albo zawodach.najpierw jak sama w sport się bawiłam,a teraz jako trener:)te wakacje są wyjątkiem z powodu brzuszka i ostatni raz byłam w marcu.

Maruszka a może to jednak jakiś mały słodziaczek umościł się:)trzymam kciuki bardzo bardzo mocno!!!!!nie ma @ jets nadzieja:)

ale tu pusto ,gdzie wy się dziewczynki podziewacie co?
w końcu pogoda milsza się zrobiła,ja byłam dziś na cmentarzu i nie płakałam.może to dlatego,że wcześniej w domu popłakałam ,bo jakoś tak mnie naszło na wspomnienia i refleksje.pewnie dlatego,że jestem na tym samym etapie i wszytskie wpomnienia stają się jeszcze żywsze,i nadal tak bardzo za nimi tęsknie:(mimo Julusia w brzuszku, którego kocham ponad wszystko! to moje córeczki zawsze są w moich myślach,nie ma dnia żebym o nich nie myślała. nie potrafię:( a poza tym byłam z bratem,mamą i babcią ,a rozklejamy się zawsze jak z M idziemy:(więc jakoś było łatwiej

Ostatnia edycja:
Do góry