reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam Was dziewczyny po weekendzie.Mój przez wzglad na to co sie wydarzyło prawie tydzień temu był koszmarny.Non stop płacz i powracające pytanie " dlaczego".Mam wrażenie ,że juz zawsze bedzie się czuła tak koszmarnie, chociaż wiem ,ze czas leczy rany.No więc niech moją też zaleczy...

reklama
Kłaczku, przykro mi z powodu Twojego kota, ma nadzieję, że wyjdzie z tego.Sama u rodziców mam psa i zawsze mocno przeżywam gdy dzieje sie z nią( to suczka) coś niedobrego.Trzymam kciuki!

Karolcia - ja Wam kibicuję przecież! Każda fasolka cieszy bo - jak pisałam kiedyś - jest dowodem że można, że jeszcze jesteśmy w grze. Ćwiczyć... kurcze, nie mogę - R. jest wyjechany przecież, a ja monogamiczna.:zawstydzona/y:
Queenie - dzięki! Mam nadzieję że się wykaraska - to młody zwierzak, ma niespełna dwa lata.

Cześć babeczki!

Pozdrawiam was Wszystkie!

Ja tak teraz troszkę przyczajona, żeby się nie nakręcać. Ale jak by co to się zamelduję najpóźniej w sobotę :tak: Jeżeli @ wcześniej nie przyjdzie, to w sobotę testuję :-)

Dla staraczek udanych boboseksów, dla ciężarówek zdrowych fasolek a dla tych uśpionych - czekających na staranka - szybkiego upływu czasu i dużo cierpliwości;-)

hej Kochane :-)

kasienka862 daj znac jak betka!! :-)
kłaczek mam nadzieję, że kotuś niedługo znów będzie zdrowy... ja bym chciała kotka... ale jestem uczulona :-(

zjola trzymam kciuki!!!

A u mnie w porządalu, a nawet lepiej, bo miałam jakieś bakterie, gina dała mi antybiotyk i teraz odebrałam wyniki badań po kuracji i już wszystko jest oki! :-)

Witajcie dziewczyny. Rozmawialismy w weekend z Polem duzo i zdecydowalismy się działać po @, jeśli możemy to nie bedziemy czekać. Pewnie, ze się boje ale strach to jedno a pragnienie dzidzi drugie. Oby ta wredna @ tylko teraz sie nie ociągała i przyszła po 4 tygodniach od zabiegu, powinna w granicy 6-7 sierpień.Łykam sobie znowu kwas foliowy i magnes bo stresy ostatnio mnie wykańczały i pewnie mało go mam. Pekają mi ciągle tez konciki ust czy wiecie od czego to zalezy, może brak mi jakiś witamin.
Pozdrawiam

&Ewcia - dzięki. Też mam nadzieję że się Kłaczysko wyzbiera. Poprzednio dojście do formy trwało miesiące.
Wisieńka - brak witamin z grupy B. Weź sobie coś kompleksowego - jakiś Multisal albo cuś w tym guście. Mnie przy tej okazji pękają płatki uszu, tak jakbym miała ucho naderwane. Brrr...

Kłaczek....wiem, że kibicujesz....szkoda, że nie możesz ćwiczyć...kiedy mąż wraca?
Tak bym chciała, żeby nam tu wszystkim się udało...zobacz...coraz więcej dziewczyn pojawia się na "wieściach"....a to dobry znak...i my tam się znajdziemy...zobaczysz....
buziaki....

Ostatnia edycja:
Tym razem ja wyjeżdżam, karolcia. R. planuje jeszcze parę lat w uk, w zw. z tym jesienią zbieram lary, penaty i ogony i przeprowadzam się do niego. I wtedy będziemy ogarniać pajęczyny.;-)Kombinujemy tak, żeby nie było już upałów, ale żeby jeszcze nie było zimno, żeby ogony możliwie komfortowo dojechały.

reklama
Witam dziewczyny nie bylo mnie u was troszeczke ostatnio troche przezylam.Mialam okropne przejscia z zoladkiem mialam gastroskopie i kupe badań okazało sie ze mam choreobe refluksosowa i zjn masakra wychodzilam sie znow po lekarzach wiec narazie moje staranie sobie odpuszczam wszystko to stres i nerwy.Narazie probuje dosjc do siebie musze doczytac co tam u was .
Witam wszystkie nowe mamy aniołkowe a przyszlym mamą zycze spokojnych 9 miesiecy

Do góry