reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta Maluszków

ja tez nie odbieram zastrzezonych
a wczoraj odebralam paczke hippa ze sloiczkiem jabłuszka, łyżeczką, herbatką jabłuszkową i próbką mleka 2
no i były kupony do rossmana ze od 1 sierpnia moge w rosmanie za 1 grosz odebrac drugą taka sama paczuszkę :) poza tym zniżki po 20 lub 25 % na słoiczki i herbatki

reklama
o tak, tak, z HIPPa to u nas tez przyszly 2 lyzeczki... hehe, miedzynarodowo widze tak samo ida :-D

ja tez raczej nie odbieram
wogóle w jednej z tych ankiet szpitalnych było pytanie o zarobki rząd wielkości trzeba bylo zaznaczyć napisałam że 0 i pytanko o auto napisałam ze jestem szczęsliwym posiadaczem trabanta he he

Też nigdy nie udzielam odpowiedzi na takie pytania, chyba że urząd skarbowy pyta ;-)

a co do tych danych - trzeba bardzo uważać, bo one są często odsprzedawane, stąd dziwne telefony.

ja tez nie odbieram zastrzezonych
a wczoraj odebralam paczke hippa ze sloiczkiem jabłuszka, łyżeczką, herbatką jabłuszkową i próbką mleka 2
no i były kupony do rossmana ze od 1 sierpnia moge w rosmanie za 1 grosz odebrac drugą taka sama paczuszkę :) poza tym zniżki po 20 lub 25 % na słoiczki i herbatki
też takową dostała, a wczoraj także z bobovity, ale musiałam wypełnic formularz na stronie internetowej, żeby ją otrzymać, w tej paczce też są próbki, ale i pełnowymiarowe słoiczki i bardzo fajny poradnik żywieniowy, do tego ładnie wydany:-)

ja nic nie dostane -Wronka nie jestes sama... ale to dlatego ze nie wypelnilam tej ankiety w szpitalu-ze wzgledu na pytania.
Musze sie pochwalic ze wczoraj moje dziecko pierwszy raz jadlo jabluszko i pilo soczek jablkowy. Bylam w szoku bo baaardzo jej smakowalo zjadla az 8 lyzeczek i chciala wiecej ale balam sie na pierwszy raz dac wiecej. Zobaczymy jak bedzie dzis, pojutrze bedzie marchewka a za kolejne 3 dni zupka. Kupilismy sloiczki bobovity bo jak patrzylam maja najmniej cukru ale nie wiem czy to dobry wybor. Mamy z doswiadczeniem podpowiedzcie jakie firmy faktycznie sa ok?

ja nic nie dostane -Wronka nie jestes sama... ale to dlatego ze nie wypelnilam tej ankiety w szpitalu-ze wzgledu na pytania.
Musze sie pochwalic ze wczoraj moje dziecko pierwszy raz jadlo jabluszko i pilo soczek jablkowy. Bylam w szoku bo baaardzo jej smakowalo zjadla az 8 lyzeczek i chciala wiecej ale balam sie na pierwszy raz dac wiecej. Zobaczymy jak bedzie dzis, pojutrze bedzie marchewka a za kolejne 3 dni zupka. Kupilismy sloiczki bobovity bo jak patrzylam maja najmniej cukru ale nie wiem czy to dobry wybor. Mamy z doswiadczeniem podpowiedzcie jakie firmy faktycznie sa ok?
z mojego doświadczenia hipp i gerber, bobovity raczej nie daję bo czytając składy zawsze coś tam się dopatrzę nie tak:-)może taka moja natura dopatrywania się he he:-)a co do zupki to też sprawdź składbo ja kupiłam i dopiero w domku dobrze się przyjrzałam etykiecie, a tam w skłądzie groch i nie dałam małemu

reklama

ja daje gerbera, ale Olke po ich marchwi zaczelo sypac.... ech... jabluszko z hippa, gerbera i bobovity przetestowalam i ogolnie jablak sa bez szalu, za to marchewka.... klekajcie narody, gdybym jej pozwolila pol sloiczka by wrabala... ale na kilka dni stop zeby wysypka zniknela

Do góry