reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Ja również witam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2 :szok: ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
A tak poza tym to lenia mam...

wiem, polecalas mi ja dlatego od niej zaczelam.

Wiecie czego nienawidze w fajnych ksiazkach?
Ze czytam, czytam, jestem w polowie i juz sie irytuje, ze wkrotce sie skonczy ...

Ehhhh baby, to sie nazywa uzaleznienie. Juz sie zegnalam i isc nie umiem :-D
ja tak mam właśnie z serią Diany Gabaldon "OBCA"

Ja również witam...
ehhh co to jest już było tak fajnie z pobodkami Marka o sstałych godzinach z przerwą 6 godzinną po kąpieli a teraz co? po kąpieli pośpi i po 3 godzinach budzi sie na amu a potem co 2 :szok: ja nie wiem o co mu chodzi :-( ja tak nie chce :-(
u nas taki sam schemat zaczal obowiązywać
pośpi 3-4 a potem co 2
i tak jestem z niego dumna bo zasypia sam w łóżeczku, czasami z karuzelką czasami wystarczy smok plus tetra
z Hanią nie mialam takiego luksusu były rączki lub cyc

najgorzej ze oni cos mowia o tym 21 grudnia ze ziemia sie obróci biegunami itp. a oznaką tego beda wybuchy wulkanów, powodzie, trzesienia ziemi, zawirowania w pogodzie itp
a to wszytsko sie dzieje
tych wulkanow tez sie boje co to mniejszy niedawno pyly wypuscil w powietrze a podobno kwestia czasu jak wybuchnie ten wielki bo ten mniejszy go nasruszyl co to wtedy bedzie
jak juz ten maly zawirowania porobil w drogach lotniczych
ja sie boje... :(

Jest matematyczna teoria (twierdzenie KAM) o stabilnosci Ukladu Slonecznego ;-) Ale generalnie mnie tez troche przerazaja takie informacje co napisalas, bo tez slyszalam o przebiegunowaniu ziemii, ktore nastepuje cyklicznie co 11500 lat (co 11 lat slonce jest bardziej aktywne, a co 11500 lat jest hiperaktywne i jego magnetyzm jest w stanie przebiegunowac nasza planete), a kazda z nas tez przeciez slyszala o cyklicznych zlodowaceniach co 12000lat... Jesli naprawde ziemia zaczelaby sie krecic w druga strone, to oceany wystapilyby z brzegow (to tak jakby jechac na rowerze i nagle zahamowac - wyleci sie wtedy do przodu). Pamietacie historie Noego albo Atlantyde? :baffled: Moze to nie byly bajki :sorry: Poza tym plyty tektoniczne, na ktorych sa kontynenty, tez uleglyby przesunieciu - przy tych silach nawet o tysiace kilometrow :eek: Szczerze mowiac wole myslec, ze to takie glupie teorie, takie same jak 1000 lat temu jak sie ludzie bali, ze bedzie koniec swiata, bo zblizala sie ladna data w kalendarzu...

od 13stej wawie sajgon
sratolicy...o,przepraszam-katolicy walczyli w obronie krzyza...

"Jak będą chcieli mnie zabić, za ten krzyż życie oddam" - Wideo - Wiadomości - WP.PL

Wstyd na caly swiat, bo ogladalam relacje obszerna u nas na bbc, i na niemieckich kanalach...

elektorat PiSu... same polglowki. Najlepszy jest ten z testem:krzyz narodowy. buahahaaha......

Co lepsze - to nie jest KRZYŻ, a tylko DWIE ZBITE DESKI, ktore NIE byly poswiecone!

My również witamy dzisiaj. Antosia wstała o 8 a teraz ją karmi tatuś przed wyjściem do pracy :) Miłego dnia dziewczynki. Jutro mam urodziny to też może moje szczęścia jakiąs nispodzianke zrobią, bo się tak zmiawiają dzisiaj hehe :-D

Olapop masz całkowitą racje.

Ostatnia edycja:
A ja własnie sobie uswiadomiłam, że dzisiaj jest dla mnie bardzo szczególny dzień:tak:. Dokładnie 5 sierpnia (rok temu) zobaczyłam na tescie II kreski:-). Jejku jak ten czas leci, mam już mojego bąbelka przy sobie:-D, oooo lece, właśnie się obudzil:-)

Witam się czwartkowo;-). Nie śpimy od godziny, bo synus postanowił,że się wyspał;-)
kochany ten Twoj Borysek:szok::-D;-)

Ja również witam...
no to witam w klubie, bo Seb ma tak juz któraś noc, że po kapieli kolacja, do łóżeczka i spanko. Budzi sie o 1,20 (zegarek możnaby od niego nastawiać:laugh2:) a potem co 2 godz. Nie je długo, bo po 5-7 min i zasypia. nie da rady go obudzić żeby więcej zjadł:-( i tak do 9. Potem juz normalnie - co 3 godz.

a tak z innej beczki, zeby nie bylo, ze watki pomylilysmy, to sasiad chyba z koncu remont zakonczyl, bo mieszkanie za sciana zostalo sprzedane i ten nowy wlasciciel chyba wszystko w nim wymienial - lacznie z plytkami w lazience!! a najgorsze, ze pracuje zawodowo i wiekszosc zmian uskutecznial po godz 19, bo do 22 niby ma czas. I tak od miesiaca:angry: kilka razy juz mu uwage zwracalismy, bo co Sebek zasnie, to jakas wiertarka czy inna machina go obudzi. Raz to sie tak rozryczal, ze z pol godz nie moglam go uspokoic, bo dziecko chce spac, a mu nie dadza. No ale wyglada na to,ze skonczyl:laugh2::rofl2:

witam

Agi, mój sąsiad tak ma od 2 lat, od piątku do niedzieli wierci i stuka od rana do nocy. Ile można na 53m?

Anielka po kąpieli śpi 5h a potem już co 2,5- 3, od niedzieli tak ma. A cieszyłam się jak noc przespała, bo miałam nadzieję, że tak zostanie...

reklama
kitteczku kochany, ale ja od lutego do kwietnia 15kg przytyłam...;-(

Nio i właśnie tyle już zgubiłaś pewnie więc nie masz powodu do kompleksów Wroniu!

Ale tu dziś były rozmowy nocą :)

Agi, Ulanka u mnie prawie to samo. A od wczoraj mała ma histerię jak ją dostawiam do lewej piersi, zawsze wolała prawą,ale teraz przegina. Łzy lecą jak grochy, pręży się i krzyczy....
Nie wiem co mam robić, w nocy uskuteczniałam laktator.

A tak wogóle to się witam i zmykamy na ogród, będę zaglądać w ciągu dnia.
Na 14:30 do gina po wkładkę.

Uśmiałam się bo moje dziecię od dobrych 30 min biegnie jak w maratonie na leżaczku i próbuje do pszczółki dobiec. Zawsze tak mamy,że jej się to nie znudzi, hihi.

Miłego dnia mamuśki!

Do góry