Ja już się nie mogę doczekać jutrzejszej SR - będziemy kąpać lalki :-) Zobaczymy jak sobie poradzimy bo zarówno dla mnie jak i dla R. będzie to totalna nowość... Też jestem bardzo zadowolona z mojej SR. Gimnastyka jest na każdych zajęciach - właściwie na zmianę gimnastyka z relaksacją. Powiem szczerze, że to pierwsze do mnie bardziej przemawia bo zajęcia są w osiedlowym domu kultury i w sali obok są warsztaty pokerowe dla seniorów - słychać każdą kłótnię karcianą i wszystkie ich rozmówki o artretyzmie ;-)
Po gimnastyce siadamy sobie na worach sako, rozmawiamy chwilę o naszych sprawach, wątpliwościach a potem zaczyna się wykład - do tej pory była dietetyczka, dwa razy położna i raz ginekolog. Zajęcia trwają dwie godziny (czasem przeciągają się o kwadrans).
Po gimnastyce siadamy sobie na worach sako, rozmawiamy chwilę o naszych sprawach, wątpliwościach a potem zaczyna się wykład - do tej pory była dietetyczka, dwa razy położna i raz ginekolog. Zajęcia trwają dwie godziny (czasem przeciągają się o kwadrans).