reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Ja już się nie mogę doczekać jutrzejszej SR - będziemy kąpać lalki :-) Zobaczymy jak sobie poradzimy bo zarówno dla mnie jak i dla R. będzie to totalna nowość... Też jestem bardzo zadowolona z mojej SR. Gimnastyka jest na każdych zajęciach - właściwie na zmianę gimnastyka z relaksacją. Powiem szczerze, że to pierwsze do mnie bardziej przemawia bo zajęcia są w osiedlowym domu kultury i w sali obok są warsztaty pokerowe dla seniorów - słychać każdą kłótnię karcianą i wszystkie ich rozmówki o artretyzmie ;-)
Po gimnastyce siadamy sobie na worach sako, rozmawiamy chwilę o naszych sprawach, wątpliwościach a potem zaczyna się wykład - do tej pory była dietetyczka, dwa razy położna i raz ginekolog. Zajęcia trwają dwie godziny (czasem przeciągają się o kwadrans).

reklama
ixi-trzymam kciuki oby jak najdłuzej w dwupaku!!!my prawie równo idziemy z terminem..

holly-ale Ci dobrze ale masz wyżerke,ślina kapie:)
ale słuchajcie,ja mam taką knajpke ulubioną w Zakopanem,nazywa sie Koli****a i mają tam najpyszniejszy żurek na świecie z pieczonymi ziemniaczkami,i mój mąż jest taki kochany i mi złatwił, że ten żurek mi ktoś do krakowa przywiezie :))) juz sie nie moge doczekac..
mój tata też ma żonę starszą ode mnie o 2 lata i w dodatku niedawno urodziła mi się siostra przyrodnia:)

LLF-Ty dawałas przepis na ciasto marchewkowe?dzięki:)no i ze mnie jest taka kucharka że mi wyszedł zakalec... :))ale taki pyszny że padła cała blaszka i żyje:)

Cześć dziewczyny. U mnie dziś od rana leje jak z cebra a ja zaraz muszę do pracy i przez pierwsze 3h jak zawsze we wtorek mam łażenie po sklepach z jedną klientką-chyba dziś wykorzystam swój stan odmienny i powiem,że przeziębienie mi nie wskazane i może jakoś uda mi się z tego wyplątać.
Dziś dzień pod hasłem byle do 18-tej bo o tej właśnie godzinie idziemy pierwszy raz do szkoły rodzenia :)
miłego dnia!

Hejka.
U mnie na szczęscie nie pada ale zimno dosyć. Na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić ale lekkie przeziębienie i tak mnie dopadło. Pije więc herbate z cytryną i syrop dla kobiet w ciąży.

Witam wtorkowo :)
No dziś przynajmniej nie pada i słonko nawet u nas świeci.
Ixidixi trzymaj się dzielnie i dbajcie o siebie!
a ja dalej w zawieszeniu i nie wiem czy już coś kupować czy nie :crazy:
Pozdrawiam papa

Najwyraźniej jakiś wirus krąży w powietrzu....mnie też gardło boli i dalej jestem flak - totalny brak sił witalnych :-( mam nadzieję, że do jutra mi się poprawi, bo jutro mamy pierwsze zajęcia w SR...

Ayla - szkoda, że wyszedł zakalec :-( ja ostatnio mam szajbę na punkcie tego ciasta....robiłam w piątek i jutro chyba też zrobię :-)

trzymajcie się dziewczyny dzielnie - ja śmigam po herbatkę z cytrynką i miodkiem....

reklama
witam w pochmurny poranek...
przekazałam ixidixi uściski od nas:)
Moj M. zaczyna dziś nową pracę...mam nadzieję, ze mu się spodoba i pomoże to nam jakos finansowo. Niestety przez jakiś czas będzie on tylko gościem w domu...rano jedna praca a popołudniu kolejna:(

Do góry