reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Jakimś cudem chyba wszystko nadrobiłam.. ale już nie pamiętam co miałam pisać :sorry2:

Ixi trzymam kciuki za Ciebie i synka, niech siedzi w brzuszku jak najdłużej :tak:

Clio a Ty rozpakujesz się w końcu ? :-p ile można czekać, żeby Twojego Alexa zobaczyć? :-)
A dzwoniłaś do Urzędu w sprawie tego imienia? Czy przez X zaakceptują??

Magdaa witaj znowu :-) Dawno Cię tu nie widziałam. Fajnie, że wróciłaś ;-) tylko już nas nie zostawiaj.

No i dalej nie pamiętam :baffled:

Ja jestem wściekła, bo już 7 dni spóźnia mi się okres. Ciąży nie podejrzewam, bo ostatnio mam tak co miesiąc. W tamtym miesiącu przyszedł z 9-dniowym opóźnieniem :baffled::baffled:

Anetka a nie masz problemów z hormonami???? Byłaś z tym u gina??

anetka dowiemy się jak będziemy go "rejestrować" w społeczeństwie jak nie ALEX to będzie ALEKS ale widziałam na suwaczkach mam przez to "X" zobaczymy rozmawialiśmy o tym z B i to najmniejszy problem hihi

chce sie już rozpakować BARDZO !!!

mariola jakoś leci ale chyba utnę sobie drzemkę Elizka ma racje ze zbieraniem sił i czas sie oswajać z drzemkami :D

Ja jestem wściekła, bo już 7 dni spóźnia mi się okres. Ciąży nie podejrzewam, bo ostatnio mam tak co miesiąc. W tamtym miesiącu przyszedł z 9-dniowym opóźnieniem :baffled::baffled:

Wiem coś o tym, ja sama mam okres i mialam co 33dni i wczoraj cisza ale dzis rano sie pojawil;] a juz sie balam:-D
A moze ci sie poprostu przesunol i bedzie rzadziej? jak regularnie sie spóźnia co miesiac o te 7 dni;]

patrycja właśnie jeszcze nie byłam u gina, ale muszę się wybrać. Z hormonami.. sama nie wiem, od kilku miesięcy tak mi się spóźnia, wcześniej wszystko było ok.

clio to trzymam kciuki, żeby zaakceptowali tak jak chcecie :tak: chociaż Aleks też ładnie wygląda :tak::-)

elizka Tobie to tam mógł się przesunąć, bo dopiero co urodziłaś :-p a u mnie teraz spóźnia mi się już 7 dni, nie wiadomo kiedy przyjdzie, w tamtym miesiącu 9 dni, a jeszcze wcześniej 6 dni.. sama nie wiem co o tym myśleć.

patrycja właśnie jeszcze nie byłam u gina, ale muszę się wybrać. Z hormonami.. sama nie wiem, od kilku miesięcy tak mi się spóźnia, wcześniej wszystko było ok.

clio to trzymam kciuki, żeby zaakceptowali tak jak chcecie :tak: chociaż Aleks też ładnie wygląda :tak::-)

Anetka ja tak miałam ... nie regularne okresy.. poszłam do gina i zaczęły sie badania... no i zdiagnozowali u mnie PCO czyli zespół policystycznych jajników....

Mamuski mam problem z wlosami wiem, ze to naormalne-wypadanie- po porodzie, ale ja juz nie moge zbieram je doslownie z kazdego miejsca. Wczoraj pierwszy raz w zyciu zapchala mi sie wanna przez moje wlosy. Mam takiego lysego placka na glowie w wielkosci piesci mojego Kuby, ze znajomi sobie ze mnie zartuja. Czy moge to jakos zatrzymac? Jak dlugo one bede jeszcze wypadac??

Kobiety stop bo sie nie wyrabiam...:-p co wy sie tak rozpisałyscie...

mariola zetnij włosy i łykaj skrzyp, jak dosc mocno podetniesz włosy to szybciej sie zregenerują:-) a skrzyp jest własnie na ich odżywienie, a paznokcie ci sie rozdwajają?

reklama
Kobiety stop bo sie nie wyrabiam...:-p co wy sie tak rozpisałyscie...

mariola zetnij włosy i łykaj skrzyp, jak dosc mocno podetniesz włosy to szybciej sie zregenerują:-) a skrzyp jest własnie na ich odżywienie, a paznokcie ci sie rozdwajają?

Paznokcie sa slabe ale jeszcze sie nie rozdwajaja, a skrzyp moge brac jak karmie piersia?? Wlosow szkoda mi scinac bo chciala bym zaposcic do swojego slubu wiem ze to jeszcze troche i wlosy nie klosy ale moje strasznie wolno rosna

Elizka a Ty karmisz piersia?? Ja karmie, no i nie mam @ ale ostatni glupie mysli mi przychodza i mysle ze moze nie mam, bo fasolka :)

Do góry