reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Jakimś cudem chyba wszystko nadrobiłam.. ale już nie pamiętam co miałam pisać
Ixi trzymam kciuki za Ciebie i synka, niech siedzi w brzuszku jak najdłużej
Clio a Ty rozpakujesz się w końcu ?ile można czekać, żeby Twojego Alexa zobaczyć? :-)
A dzwoniłaś do Urzędu w sprawie tego imienia? Czy przez X zaakceptują??
Magdaa witaj znowu :-) Dawno Cię tu nie widziałam. Fajnie, że wróciłaś ;-) tylko już nas nie zostawiaj.
No i dalej nie pamiętam
Ja jestem wściekła, bo już 7 dni spóźnia mi się okres. Ciąży nie podejrzewam, bo ostatnio mam tak co miesiąc. W tamtym miesiącu przyszedł z 9-dniowym opóźnieniem![]()
Anetka a nie masz problemów z hormonami???? Byłaś z tym u gina??
C
clio87
Gość
anetka dowiemy się jak będziemy go "rejestrować" w społeczeństwie jak nie ALEX to będzie ALEKS ale widziałam na suwaczkach mam przez to "X" zobaczymy rozmawialiśmy o tym z B i to najmniejszy problem hihi
chce sie już rozpakować BARDZO !!!
mariola jakoś leci ale chyba utnę sobie drzemkę Elizka ma racje ze zbieraniem sił i czas sie oswajać z drzemkami
chce sie już rozpakować BARDZO !!!
mariola jakoś leci ale chyba utnę sobie drzemkę Elizka ma racje ze zbieraniem sił i czas sie oswajać z drzemkami
Liza
Ja jestem wściekła, bo już 7 dni spóźnia mi się okres. Ciąży nie podejrzewam, bo ostatnio mam tak co miesiąc. W tamtym miesiącu przyszedł z 9-dniowym opóźnieniem![]()
Wiem coś o tym, ja sama mam okres i mialam co 33dni i wczoraj cisza ale dzis rano sie pojawil;] a juz sie balam

A moze ci sie poprostu przesunol i bedzie rzadziej? jak regularnie sie spóźnia co miesiac o te 7 dni;]
.Aneta.
patrycja właśnie jeszcze nie byłam u gina, ale muszę się wybrać. Z hormonami.. sama nie wiem, od kilku miesięcy tak mi się spóźnia, wcześniej wszystko było ok.
clio to trzymam kciuki, żeby zaakceptowali tak jak chcecie
chociaż Aleks też ładnie wygląda
:-)
elizka Tobie to tam mógł się przesunąć, bo dopiero co urodziłaś
a u mnie teraz spóźnia mi się już 7 dni, nie wiadomo kiedy przyjdzie, w tamtym miesiącu 9 dni, a jeszcze wcześniej 6 dni.. sama nie wiem co o tym myśleć.
clio to trzymam kciuki, żeby zaakceptowali tak jak chcecie

elizka Tobie to tam mógł się przesunąć, bo dopiero co urodziłaś

Serduszko1
patrycja właśnie jeszcze nie byłam u gina, ale muszę się wybrać. Z hormonami.. sama nie wiem, od kilku miesięcy tak mi się spóźnia, wcześniej wszystko było ok.
clio to trzymam kciuki, żeby zaakceptowali tak jak chceciechociaż Aleks też ładnie wygląda
:-)
Anetka ja tak miałam ... nie regularne okresy.. poszłam do gina i zaczęły sie badania... no i zdiagnozowali u mnie PCO czyli zespół policystycznych jajników....
Mamuski mam problem z wlosami wiem, ze to naormalne-wypadanie- po porodzie, ale ja juz nie moge zbieram je doslownie z kazdego miejsca. Wczoraj pierwszy raz w zyciu zapchala mi sie wanna przez moje wlosy. Mam takiego lysego placka na glowie w wielkosci piesci mojego Kuby, ze znajomi sobie ze mnie zartuja. Czy moge to jakos zatrzymac? Jak dlugo one bede jeszcze wypadac??
umi2
Kobiety stop bo sie nie wyrabiam...
co wy sie tak rozpisałyscie...
mariola zetnij włosy i łykaj skrzyp, jak dosc mocno podetniesz włosy to szybciej sie zregenerują:-) a skrzyp jest własnie na ich odżywienie, a paznokcie ci sie rozdwajają?

mariola zetnij włosy i łykaj skrzyp, jak dosc mocno podetniesz włosy to szybciej sie zregenerują:-) a skrzyp jest własnie na ich odżywienie, a paznokcie ci sie rozdwajają?
reklama
Kobiety stop bo sie nie wyrabiam...co wy sie tak rozpisałyscie...
Paznokcie sa slabe ale jeszcze sie nie rozdwajaja, a skrzyp moge brac jak karmie piersia?? Wlosow szkoda mi scinac bo chciala bym zaposcic do swojego slubu wiem ze to jeszcze troche i wlosy nie klosy ale moje strasznie wolno rosna
Elizka a Ty karmisz piersia?? Ja karmie, no i nie mam @ ale ostatni glupie mysli mi przychodza i mysle ze moze nie mam, bo fasolka