Tygrysek-M
Fanka BB :)
Witam wieczorową porą
z nami wszystko dobrze, pogoda nawet była dziś fajna i świeciło słoneczko.
Mały ogólnie jest bardzo aktywny ale dziś mi ponaciągał brzuchem na wszystkie strony
taki wierciuszek nasz kochany.
Jeżeli chodzi o samochód to też w te wakacje sporo nas już kosztował. Co chwilę coś nawala i teraz jeszcze musimy wymienić rurę wydechową bo auto chodzi jak traktor
Już by sie mogło te nasze autko nie psuć.
Ostatnio też jestem jakaś drażliwa i mój M mnie denerwuje ale jak tu się nie denerwować jak on jeździ na ryby, na grzyby, w piątek całe popołudnie do wieczora grał na komputerze. ja na wszystko przystaje i nie robię mu jakiś mega wyrzutów ale już 2 miesiące wybiera się ze mną kupić szafę dla małego i jeszcze się nie wybrał. Normalnie jak dalej mnie tak będzie wkurzał to sama pojadę i kupię
Również trzymam kciuki za Ixi. Oby jak najdłużej wytrzymała i nie puszczała jeszcze maluszka na świat.
Mały ogólnie jest bardzo aktywny ale dziś mi ponaciągał brzuchem na wszystkie strony
taki wierciuszek nasz kochany.Jeżeli chodzi o samochód to też w te wakacje sporo nas już kosztował. Co chwilę coś nawala i teraz jeszcze musimy wymienić rurę wydechową bo auto chodzi jak traktor

Już by sie mogło te nasze autko nie psuć.
Ostatnio też jestem jakaś drażliwa i mój M mnie denerwuje ale jak tu się nie denerwować jak on jeździ na ryby, na grzyby, w piątek całe popołudnie do wieczora grał na komputerze. ja na wszystko przystaje i nie robię mu jakiś mega wyrzutów ale już 2 miesiące wybiera się ze mną kupić szafę dla małego i jeszcze się nie wybrał. Normalnie jak dalej mnie tak będzie wkurzał to sama pojadę i kupię

Również trzymam kciuki za Ixi. Oby jak najdłużej wytrzymała i nie puszczała jeszcze maluszka na świat.

i już nie chcę słyszeć o wydawaniu pieniędzy w tym miesiącu....