reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Wszystkim chorym: dużo zdrówka :) kurujcie się i nie dajcie

Ixi- super że u niej lepiej, zresztą wiedziałyśmy że tak będzie...

U mnie upał okropny- a przynajmniej mi gorąco, jestem zmęczona i obolała i już mnie wkurza praca bo od 5 rano na nogach codziennie i jeszcze mi dokładają pracy i w ogóle to męczę się jak siedemdziesięciolatka- albo gorzej. Nie jestem wcale jakaś duża, ale brakuje mi tchu, co chwile muszę brać głęboki wdech bo mam wrażenie że zemdleje. Nawet pierogi z jagodami mi humory nie poprawiły. Wyżaliłam się więc się kładę na pół godzinki bo zaraz muszę siadać do pracy- do jutra mam oddać pierwszy rozdział magisterki a mam 6 stron :)

reklama
Ja leże, dalej mnie gardło boli jak cholera, ugotowałam gar kapuśniaku, wypiłam kawkę i idę pod kocyk.
Przyjechała moja kuzynka z córeczką (4 latka) i przywiozły mi kołyskę dla Leosia
kołyska.JPG

I kilka ubranek, bodziaczków i ogrodniczek, i płaszczyk na zimę dla mnie w którym chodziła jak była w ciąży z małą.
Ucieszyłam się ogromnie i od razu humorek ciut lepszy, choć wszystko nadal boli.

Witam :)

Ja dzis mialam okropna noc, bolal mnie strasznie kciuk i pozniej palec wskazujacy, wzielam nawet paracetamol.. pozniej obudzilam sie z bolem brzuszka, na szczescie nie duzym (moze ten paracetamol na pusty zoladek tak zadzialal?) rano nie moglam sobie poradzic z posmarowaniem chleba na sniadanko (D mnie wyreczyl) na koniec siadajac do sniadania.. udezylam sie kant stolu.. i poplakalam.. w pracy oszczedzalam jak najwiecej tą dłon mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej w nocy.. eh.

zalgol, fajna fura do slubu :) my teraz mamy cytrynke ale takiego grata z 1995r :) ZX sie nazywa heh nawet wspomagania nie ma, w pl chcialabym cos nowszego :D

rtyska, ja zaczynam o 8 prace, a coraz gorzej mi sie wstaje, dobrze, ze juz tylko kilka dni mi zostalo, a ty do kiedy pracujesz?

Co do IXI to widocznie nasze trzymanie kcikow pomaga, wiec dziewczyny trzymac dalej!

Amerie, bardzo ladna kolyska :) a buja sie?

Amerie, bardzo ladna kolyska :) a buja sie?

Elzu nie buja się, na dole ma kółka, można nimi jeździć, i w ten sposób ewentualnie pobujać maluszka. Fajna rzecz, zwłaszcza że nie musiałam jej kupować, tylko dostałam, i jak maleństwo będę chciała w innym miejscu usadowić, to wystarczy że wyjadę z nim z pokoju, do salonu czy kuchni, a u Leosia w pokoiku będzie stało łóżeczko, więc jestem bardzo zadowolona :)

Biedna dzisiaj jesteś, czasami są takie dni, że wszystko się nie układa, ale pamiętaj jeszcze 4 dni i będziesz mogła od 8 rano na BB siedzieć :-D

Amerie śliczna ta kołyska i chyba stoi w remontowanym pokoiku Leosia??

Elzu jeszcze tylko chwilka i już będziesz się mogła wysypiać i siedzieć z nami od rana:-).

A ja się troszku zmartwiłam bo mój kochany chrześniak ma przepuklinę pępkową, którą trzeba zoperować. Nie wspomnę o tym , ze ma rok i 3 miesiące i wcześniej nikt tego nie zauważył :baffled:. Wyszło to w momencie konsultacji u chirurga z powodu niestępującego jąderka. Nie wyobrażam sobie , ze bedą mu cos operować :-(, już nie mówiąc jak moja sistra się z tym czuje. Nasze kochane maleństwo...

Amerie- śliczna kołyska. Taka romantyczna :) Zgadałam się dziś z dziewczyną na ćwiczeniach która też chodzi na SR do Rydygiera. Wczoraj olali sprawę po prostu, miały być zajęcia na noworodkach ale tam nikt nie wiedział co ma robić więc zajęć nie było. Niepoważni jacyś są..

reklama
Do góry