reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Nie wiem czy w PL je sprzedaja ale my mamy taki ( link uzywanego z allegro) czarodziejski stolik leap frog inny niż fisher (1230291778) - Aukcje internetowe Allegro moge tylko powiedziec ze kolorki na zywo sa o wiele ladniejsze, u nas wygrywa ksiazeczka na srodku, zaba z gitara i mini schowek...
Sa 2 opcje glosnosci i 2 jezyki! Ja akurat mam angielski i francuski ale w PL pewnie beda sprzedawac pol-ang.
A ogolnie to chyba wszystkie sa fajne, najwazniejsze zeby byl na 4 nogach, no i fajnie gdy mozna odlaczyc nogi od stolika bo zawsze mozna gdzies zabrac lub dzieci ktore niepewnie stoja lub chwieja sie przy wstawaniu moga miec problem bo stoliczki sa lekutkie i przewracal sie gdy Oli sie na nim podnosil. ;-) (...)

Klaudzia, czyli maly bawi sie tym stoliczkiem? Ja jakis czas temu chcialam taki kupic, teraz sie znow zastanawiam:) Widzialam go na gumtree za £10 czy £15, musze co jakis czas znow sprawdzic.

a jakie to są?? dla dorosłych chciała bym sobie kupić ja lubię w takich ciapkach chodzić i nie wiem czy kupić orginalne czy podróby
moje są oryginalne kosztowały ok 500 zł <moj maz pracowal w sklepie z damskimi butami wiec mial polowe ceny> sama w zyciu bym tyle nie dala mam je 4 lata są z tzw Membrana klimatyczna nie przepuszczaja wody zatrzymują ciepło i racja w najwieksze mrozy po najwiekszym sniego chodziłam a noga sucha i cieplutko w podkolanówce mozna w nich chodzic zaraz postaram zrobic foto mniej wiecej jak wygladaja co do Emu to nie wiem jakie one są ale mysle ze podróby to tylko wyglad dadza Ci bo w efekcie nic nie dadza

IMG_0417.jpg
ma zywo i na nodze wyglądają bardziej kobieco przez te koraliki z boku :) a pompona chowam zawsze do srodka :) puszke mozna wywinac badz schowac

Ostatnia edycja:
Klaudzia, czyli maly bawi sie tym stoliczkiem? Ja jakis czas temu chcialam taki kupic, teraz sie znow zastanawiam:) Widzialam go na gumtree za £10 czy £15, musze co jakis czas znow sprawdzic.

Pianistka Oli uwielbia ten stoliczek! Jeden z lepszych zakupow. ten z leapfrog naprawde moge polecic ale slyszalam ze z fishera tez sa fajne. zerknij na ebaya tez jezeli z niego korzystasz ;-) ja swoj kupilam w argosie za 29 funtow chyba.

dziewczyny czy któraś z was ma może buty EMU i ich podróby??
Aga a jakie chcesz dokladnie te buty emu??bo ja tez sie zastanawiam nad takimi...
my stoliczka nie kupujemy bo mamy muzyczny ocean :D fakt nie dawno przewróciłam go jako stoliczek ale Pawełek przy takim tez chwile postoi i sie pobawi :) wiecej robi u niecho za pchacz :D
NOWY LITTLE TIKES 160F MUZYCZNY OCEAN 3W1 GRATIS!! (1235528491) - Aukcje internetowe Allegro jak narazie najlepszy zakup :D bo z żyrafki ucieka na macie tez za duzo nie chciał lezec :) teraz poluje na jeździk jakis mam kilka typów moze pozniej pokaze wam to powiecie swoje opinie moze jakas mama miala z nimi stycznosc :) a no i na KOstke badz domek ale to czekam na Ule ;-)

edit:

no wiec mam :d

moj typ
KONIK BABY TIPONY SMOBY - BUJAK JEŹDZIK ROWEREK (1223450303) - Aukcje internetowe Allegro na lato byłby rowerek bo watpie ze beda dawaly jezdzic na tych wiekszych wiec zwykly bysmy na kolejne wakacje kopilibyśmy
a no i te jeszcze z tych co mi sie podobaja

JEŹDZIK - CHODZIK MAESTRO 5w1 !HIT! BERCHET SMOBY (1225608671) - Aukcje internetowe Allegro
BERCHET CHODZIK JEŹDZIK INITIO II PLUS BALADE (1202801709) - Aukcje internetowe Allegro
SMOBY Maestro II CONFORT jeździk chodzik 5w1 (1237966067) - Aukcje internetowe Allegro
JEŻDZIK/BUJADEŁKO MP3 PROWADNIK KOŁYSKA 3kol (1232455349) - Aukcje internetowe Allegro

moze ktoras mama ma ? prosze o szczera opinie ;-)
Kasia ciesze sie ze muzyczny ocena Wam sie podoba hehe
Pianistka Oli uwielbia ten stoliczek! Jeden z lepszych zakupow. ten z leapfrog naprawde moge polecic ale slyszalam ze z fishera tez sa fajne. zerknij na ebaya tez jezeli z niego korzystasz ;-) ja swoj kupilam w argosie za 29 funtow chyba.
Fajny ten stolik a on gada po angielsku czy nie gada w ogole??

reklama
Do góry