reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2011

prettyWoman

Zaciekawiona BB
Witam was Babeczki

i zapraszam na watek Mamus Czerwcowych 2011:):)

ja od wtorku wiec ze bede mama.....:) dosc wczesna ciaza...ale mysle ze bedzie dobrzez przez 9 miesiecy...

ZAPRASZAM!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
gratulacje !!!!!!!! a niedawno to my zakładaliśmy wątek dla mam czerwcowych ale 2010 super życzę pomyślnie i (łatwo i lekko )donoszonej ciąży

Witam.
Ja też będę mamą czerwcową. Termin mam na 2 czerwca. W zeszłym miesiącu miałam fałszywy alarm, na szczęcie w tym udało się i dwie kreseczki pięknie ozdobiły test :-) Mam nadzieję, że bedzie nam się tu miło i przyjemnie spędzać czas :-)
Pozdrawiam :-D

Witam.
Ja też będę mamą czerwcową. Termin mam na 2 czerwca. W zeszłym miesiącu miałam fałszywy alarm, na szczęcie w tym udało się i dwie kreseczki pięknie ozdobiły test :-) Mam nadzieję, że bedzie nam się tu miło i przyjemnie spędzać czas :-)
Pozdrawiam :-D

WITAM SERDECZNIE!!!!!!!!!!!!

o ja tez mam na 2 CZERWCA nie stycznia:) a jestem o 4 dni starszy suwaczek ciekawe dlaczego hehe

Ostatnia edycja:
No właśnie, czerwca :-)
Wiesz, korzystałyśmy pewnie z różnych kalkulatorów i stąd ta różnica.
Każdy kalkulator pokazuje inny termin :-D
Ale najważniejsze,żebyśmy spokojnie i bez stresów przeszły nasze ciąże :-)
A tymczasem czekamy na następne mamusie:-)
Pozdrawiam

reklama
Witajcie :) i przede wszystkim GRATULACJE!! :)
Życzę przyjemnych 9 miesięcy a później szybkiego i lekkiego porodu.

pozdrawiam

Mama Julki 6.06.2010 :)

Do góry