reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
izulka,

o rany, aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam, współczuję Ci kochana takiego przeżycia.. Moja najstarsza córka też ma 11 lat.. Nie wiedziałam, że omdlenia mogą być objawem dojrzewania :szok::szok::szok:

anawoj,

Ty też bidulka :(

Ale chorobowy czas....

Ale chorobowy czas....
no wlasnie....
smutno tak, wpadlam cos popisac a tu widze same chorobka i przykre wydarzenia sie dzieja.... nie bede was truc informacjami o swojej pieknej pogodzie ;-) i o sloneczku i o tym ze my ciagle na letniaka cieszymy sie naszym przedluzonym latem, zdrowi jak ryby, dzisiaj duzo rzadowych i oficjalnych placowek bylo pozamykanych wiec ludziska szaleli na jeziorze na nartach wodnych i lodziach:tak: No nic, trzymajcie sie cieplo, zdrowiejcie kochane. Dobranoc.

Dzień dobry :-)

za oknem ciemno, jakby jeszcze noc była..ale mojej panieneczce to nie przeszkadza, wstała o 6 i już ;-) Oczywiscie po niej przywitałam się zaraz z kawą, jakos trzeba ruszyc z miejsca :-D

Pawimi,

po prostu dobrze wybrałas miejsce zamieszkania :-D Może ze względu na tę pogodę wszystkie sie przeniesiemy w Twoje okolice ?? Super, że masz pogodę, cieszcie się nią po prostu i tyle :tak: Narty wodne.. hmmm..marzenie :-)

Babeczki,

to dla Was :

slonce.jpg

cześć kochane;-)
MAUREEN- przepiekna fotka:tak:u mnie jest wlasnie takie niebo ....tylko ,ze rano skrobalam auto bo przymrozek byl i szyby bialutkie:baffled:tak wiec po bardzo krotkiej jesieni lezie zima:nerd:...wczoraj gdzies wyczytalam ,ze za 2 tyg ma byc -20 stopni mrozu:szok::szok:za 2 tygodnia-masakra jakaś:no:

PAWIMI- nu,nu-niedobra kobieto:-D:-Ddo Was tez zima przyjdzie;-)

ANAWOJ- zdrowka dla Jasia...
ZUZKUS- jak u Was??
ANNA.S- czy Fabiano poluchal i wstal dzis troche pozniej:sorry2:;-)

BEDISMALL- a u Ciebie jak tam-zdrowi???

moje juz w przedszkolu,ja koncze kawe i smigam na zakupy...

SEMPE- mysle co tam u Was....mam nadzieje,ze nie jestescie w szpitalu...

IZULKA- zdrowka i dla Twojego syna....trzymaj sie.

HEJ
U nas na szczęście tylko Oliwka pokasłująca.Na zatkane noski polecam Olbas Oil, od kiedy go używam skończyły sie gile do pasa.Malutkiej posmarowałabym jeszcze maścia majerankową nosek i nasmarowała polskim Pulmax Baby klatke i stópki, no chyba że to poważniejsze paskudztwo... a no i może Cebion Multi albo wit C - trzymam kciuki żeby szybko przeszło i długo nie wracało :)

mamo no wstał później o całe ...... pół godz.... czyli 5.30 :baffled:

Zdrówka wszystkim i słonecznych nastrojów :tak::-)

Witajcie, moja Hania dołącza do klubu fabianka i Marcelinki, niestety...:( snuję się w szlafroku, idę ją kłaść może sama też się zdrzemnę , ty bardziej, że mój Staś lepiej się czuje.
U mnie szaro, buro dołująco. Ja to już wolę śnieg i mróz niż chlapy i deszcze jesienne. To dla mnie zawsze wyzwanie przetrwać listopad.

zuzkus-pisałaś że boisz się nowe osoby przyjmować na zamknięty.Ja piszę od niedawna i trochę mało ale pawimi zna mnie dosyć długo.

Ostatnia edycja:
reklama
jestem-zakupilam Tomowi witaminy -poszlo 130 zl a w sumie 180 bo jeszcze dla siebie cos wzielam......

teraz ma caly zestaw i niech bierze i niech dzialaja bo..... a niedokończe....
ile nas to dzicko juz kosztuje a jeszcze Go nie ma...

mam nadzieje,ze Wasze chorowitki troche lepiej...u mnie narazie caly czas do przodu i biegają do przedszkola i wszystko si :)))

ANNA.S- dobre i pol godzinki dlużej -moze jutro wstanie jeszcze pozniej :)) czego życze!! a jesli chodzi o Olbas-to a kiedys przeczytalam sklad i od tej pory jak zaczyna sie katar to kupuje olejek miętowy albo eukaliptusowy i place 5,50 zamiast prawie 20 zl -sproboj z tym miętowym i zobaczysz ,ze bedzie si :)))tez wystarcza 2,3 kropelki na poduszke ..

WERONICZKA- jak pizza??????????:)

Do góry