reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

hej
Pogoda jak z jakiegoś horroru, parapetu za oknem nie widzę:szok:
Amelka gratulacje sukcesów w jeździe;-) I następnym razem jak się będziesz chciała wymigać od Kofeiny to sobie Kofeinę u Ciebie urządzimy;-):-D
rubi Monia jak zwykle czarująca(w końca moja synowa;-)) a Jasiek jest niezłym statysta dla Moni(cwaniara mała), duży i kulturalny, nie odda babie:-D:-D:-D
Arco maty sa fajne, ale jak maluszek ma jeszcze czym się pobawić, tzn coś dynda mu nad głową:-D Poza tym nie wiem czy Nikos juz nie jest za duży na taki wydatek, może któras z dziewczyn może Ci pożyczyć na jakiś czas mate, bo jak Nikoś zaraz zacznie pełzać to mate możesz schować:tak:, no chyba, że któraś ma taką rozkładaną na części pierwsze, jaką odsprzedałam Anik;-)
aaaa i mam gryzaczek, w końcu:-D tylko, że jest jeden, ja nie wiem czy w tym komplecie miały byc dwa czy ile???? I facet wysilił się na gratis, włożył do paczki małą gumową świnkę, wielkości orzecha:-D:-D:-D

A tak w ogóle to kto dzisiaj będzie w Kofeinie, oprócz rubi i Magdy????
I co z Karolką?? Magda masz jakieś wieści od Anik??

reklama
Aga ja matę już mam, tylko jeszcze ta mi się spodobała, pewnie mąż ostudzi moje zapędy. Stara jestem, pierwsze dziecko i daję się złapać na te kolory, jak... dziecko!!!
;-)
aha miał być jeden gryzaczek, żyrafka

ja jestem w pracy, więc na linka agnieszki spojrzę w domu - skoro on taki smieszny, tak będzie bezpieczniej do otoczenia.
Arco masz tak jak ja - wszystko bym Kubusiowi kupiła, bo wszystko może się przydać i tak jak piszesz . ..te kolory... My normalnie jak takie zabawkowe sroki!

Aga to jakoś spikniemy się na odbiór ;-)

Muszę się Wam pochwalić,mąż wczoraj mi prezent na rocznicę zrobił, przyjechał z czerwoną różą i kompletem srebrnej biżuterii ( łańcuszek z zawieszką i kolczyki )

Kamea a nasi chłopcy to pewnie kij w rękę wezmą i będą nim się bawić ;-)

Ale jedno Nikosiowi kupię na pewno, pamiętacie takie drewniane puzzle z których można było ułożyć kilka obrazków? Ostatnio w Karolince widziałam, tylko będę musiała poczekać aż starszy będzie aby matki tymi klockami nie zabił :-)

Ostatnia edycja:
ja jestem w pracy, więc na linka agnieszki spojrzę w domu - skoro on taki smieszny, tak będzie bezpieczniej do otoczenia.
Arco masz tak jak ja - wszystko bym Kubusiowi kupiła, bo wszystko może się przydać i tak jak piszesz . ..te kolory... My normalnie jak takie zabawkowe sroki!

ja tak miałam dopóki debet zrównał sie z brakiem miejsca w pokoju:-D chociaż przyznam, że dalej mnie te kolory przyciągają, ale jak się przyjrzę bliżej to z reguły mi przechodzi:tak: 90% zabawek jest kompletnie bez sensu:sorry2:

Arco to może na kawkę podjadę kiedyś?? rubi się też pisała, tylko wtedy musiałybysmy po jednym dziecku tylko zabrać:-D A mężus to się postarał, pogratulować ;-)

Ostatnia edycja:
ja tak miałam dopóki debet zrównał sie z brakiem miejsca w pokoju:-D chociaż przyznam, że dalej mnie te kolory przyciągają, ale jak się przyjrzę bliżej to z reguły mi przechodzi:tak: 90% zabawek jest kompletnie bez sensu:sorry2:
Moją zgubą jest to że mamy gdzie to trzymać. Jak coś chcę kupić małemu a mąż że po co, że za drogie to ja no przecież drugie dziecko planujemy no więc połowę kosztuję ;-)

reklama
Dzień doberek:-)
My dzisiaj też mieliśmy pobudkową noc, chyba Aluś wyczuł, że tata ma do Niego dziś wstawać i budził się kilka razy:hmm:
Rubi dzieciaczki słodkie. A i widziałam takie cusik własnie do jedzenia dla Dzieciaczków i dziś moze wybiore się do babyblue to zakupić;-)
Kamea no My też nie mamy krzeseł w kuchni:-D, więc też odpada takie mocowane siedzonko:tak:
Arcobaleno też mi się wydaje, że Nikoś już za duży na matę. U Nas się sprawdziła, jak Aluś miał tak ok 3 miesięcy, chociaż widze, że to jest taki bardziej kocyk:-), ale Aluś nie mógł mieć takiego, bo zaciskał piąstki na tym, jak leżał na brzuszku i Pani rehabilitantka kazała Go kłaść raczej na szorstkich powierzchniach i takich, które nie da się chwycić w łapki, dlatego Aluś ma dywanik;-) ale też mamy z Moim P., manię na punkcie kupowania nowych zabawek i rzeczy dla Alusia:-), normalnie człowiek głupieje dla takiego szkrabusia Kochanego:happy2:
A takie klocuszki o jakich piszesz tez juz mamy:-)
Agnieszka ja niestety nie mogę też dziś i bardzo żałuję:-(, ale po południu jedziemy na maraton meble oglądać:rofl2:. Normalnie nie wiem kiedy mi się uda w końcu z Wami spotkać w tej słynnej kofeinie:unsure:
Madzia no własnie wiesz co u Anik i Karolci??

Eh co do rocznic Ślubu to też muszę pochwalić mężusia bo brał nadgodziny specjalnie i sprawił mi śliczny pierścioneczek z białego złota z topazem i brylancikami:-)

Ostatnia edycja:
Do góry