Wywaliło mi taaakiego posta... wrrrr...
Więc tak: Latam na bazarek, nawet obczaiłam stoisko gdzie ceny są niższe niż na innych, a towar świeży. No i gut.
Mój chłop mnie zdrzaźnił i nawiał do warsztatu. No zamordowac by trzeba - musi by taki zdolny i uczciwy? Bo jak Oli zaproponował żebyśmy looknęli do piekarnika i może da się naprawic, to uznaliśmy że pro forma się looknie, ale kuchenka jest cała do d..., więc się powie Olemu że to się naprawic nie da. Poprosiłam Rajmunda żeby dzis looknął bo jak zrobimy to szybko, to Oli będzie wiedział ze się nie ociągamy, że piekarnik naprawdę potrzebny. No to looknął.. I naprawił!! Kurcze, miał nie naprawiac!! I oczywiście nie ma mowy żeby Olemu przyszklic bo moje kochanie jest za uczciwe. Noż, kurka wodna, ja bym szkliła - facet ciągnie z nas 450funtów samego rentu/miesiąc, a AGD jest tu agonalne, szafki w kuchni sie rozpadają (dziś spadła pólka, blat sie garbi), ogólnie jest wrażenie syfu, na ścianach czarne kropki od wilgoci. Na Lloyds rentu było 400funtów, kuchenka nóweczka, lodówka nóweczka, szafki w kuchni nowe, (generalnie nowe meble, tyle że Ikea i komplet wypoczynkowy sobie chłopaki załatwiali prywatnie) - dom tańszy, a lepiej wyposażony i nie tak zawilgły jak ten. To jak tu jest w takich cenach, to niech sie landlord troche postara.
Się mówi trudno, ale zasuwam dzis po razową mąkę i piekę chleb - mam dośc tej plasteliny po ktorej człowiek się nawet.... no. Brak błonnika i te sprawy.

[/QUOTE
Opis mieszkania dość dokładny ,a wrażenia mało fajne.

Co do chleba to podobno najlepszy w Polsce ,a już wiadomo,że najpyszniejszy własnej roboty.
Uwielbiam i chyba sobie upiekę,bo mi smaka narobiłaś.

:-):-)
Dzień dobry wszystkim;-)
Prosimy o trzymanie kciuków, o 13:00 mamy wizytę u gin, tą kontrolną po krwawieniu.
Nie jestem pewna, czy kolejne USG jest w moim przypadku bezpieczne
Miłego dzionka dziewczynki i 3majcie kciuki ;-)
Jak po wizycie?
As powiało optymizmem

Co do Medicoveru, to imponująca siedziba w Twoich okolicach, faktycznie wszystko wygląda profesjonalnie. Niestety mnie obsłużyli tak, że podali mi tramal po utracie przytomności, jak uszkodziły mi się dyski. Tramal doprowadził prawie do zapaści, ale nie wątpię, że mają tam godnych polecenia, oddanych lekarzy. U nas funkcjonuje od niedawna Szpital św. Rafała SCANMEDU, też czuje się inną od NFZ-towskiej, atmosferę. Oby więcej takich placówek.
Pozdrawiam ;-)
Ja w Medicoverze byłam w lipcu i teraz też tam pojechałam.

:-):-)
Mam pełne zaufanie do ordynatora konkretnie tej placówki.
On leczy mnie już 13 lat.
Dzięki niemu mam jeszcze zdrową macicę i po kilkuletnim leczeniu miałam Kubusia.
Teraz też liczę na to ,że będzie dobrze.

;-):-):-)
Innych placówek Medicoveru nie znam ,więc się nie wypowiadam w tej kwestii.

As mega kciukasy za Ciebie i Twoja kruszynke &&&&&&&&
jestes dzielna i silna,cale szczescie ze porobili ci konkretnie te badania i USG ze nie poslali Cie od razu na zabiegi uffff
Bylam na tym zabiegu zamrazania kuzawek ehhh bolalo ojojoj ale wytrzymalam

kolejna wizyte mam za 3tygodnie

pielegniarka uprzedzila mnie ze czasem leczenie tego sie przedluza tak do 6 a czasem 12 wizyt

obym pozbyla sie tego dziadostwa jak najszybciej dziewczyny :-)
Kłaczek widze ze na wyspach jako tako :-) ja tez na samym poczatku duzo narzekalam ale z czasem idzie sie przyzwyczaic do wszystkiego

co do cen to faktycznie w sklepach owoce i warzywa cenowo pobijaja rekordy ostatnio ale ja za to chodze na targi warzywne i jest duzo taniej np za 2 pudeleczka borowek zaplacilam 1,20 funta a w sklepie musialabym zaplacic za to samo 4funty

roznica jest i to duzo

dlatego na targach oplaca sie kupowac jest wiekszy wybor no i swierze sa

:-)
Kurcze nie fajnie z tymi kurzajkami.
A nie próbowałaś tego się pozbyć jaskółczym zielem?
Dzięki za psychiczne wsparcie.