reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Hej Dziewczyny:-)
Oj faktycznie puściutko coś tu ostatnio:hmm:, chyba musimy się poprawić:-)
U nas noc trochę spokojniejsza, więc git, a teraz jak zwykle Mały rozrabia i próbuje przestawić suszarkę z praniem:-D
Arcobaleno ja póki co od 29 październiak jestem już na wychowawczym i szczerze powiedziawszy to nie wiem kiedy wrócę do pracy, trochę szkoda mi zostawić Mojego szkraba Kochanego, chociaż z drugiej strony też tęsknię trochę za ludźmi...
O widzę, że mamy nową koleżankę:-), Witaj Arogo:tak:
Arcobaleno fajowy ten pluszak jest:tak:

dasz wkupne to rozwazymy Twą kandydature... a potem przejdziesz test na wrednosc i sie zobaczy ;-) :-D

No proszę, nie sądziłam, że tak łatwo mi z Wami pójdzie;-)
Martwi mnie tylko ten test, bo Wam nikt nie dorówna:sorry2:

Arogo witaj w naszych skromnych progach, może tak kilka słów o sobie ;-)
Na razie nic Wam nie powiem, bo ja wstydliwa jestem trochę:zawstydzona/y:

hej dziewczyny kurde mam takie urwanie głowy że normalnie nie mam kiedy na bb wsiąść
rano zawsze do pracy z dzidziami, leje mi sie pot z tyłka, później pędem do roboty i żeby zdążyć odbić się na wejściu i nie zostawać przez to godziny dłużej wjeżdżam na teren zakładu i dziś zonk
pan z bhp ochrzanił mnie i zarządał poprawy (w przecienym wypadku odbierze mi przepustkę) bo jechałam 40km/h a ograniczenie jest do 20 :sorry2: a przeciez ja to wszystko dla firmy robię :-p

karola mnie dziś pobiła aż się poryczałam więc ryczeliśmy o 4:30 dziś wszyscy w trójkę :wściekła/y:
w końcu się przytuliła i było oki rano znów musiałam ją postawić do pionu bo za dużo sobie pozwalała i tym o to sposobem poszła w podskokach do żłobka :szok::szok:
może to jest na nią sposób :confused::confused::confused:

dziś jedziemy do teściów więc znów tu nie zajrze długo
w każdym razie wszytskim życze zdrówka i uśmiechu bo taka fajna pogoda sie zrobiła że aż się chce żyć :-)

Hej!
Arogo witaj.a co tak skromnie o sobie?,musisz coś więcej napisać:-D no chyba ,ze jesteś cicha wstydliwą osoba,chociaż to mi nijak nie pasuje;-) Test cie niestety nie ominie,no i wkupne też,więc zbieraj kasę na kawę:-D
Arco fajny ten piesek:tak:
Anik Ty to masz przeboje:szok: dobrze,ze optymizm Cię nie opuszcza:tak: może rzeczywiście powinnaś mocniej dawać do zrozumienia Karolce kto tu rzadzi;-) Szerokiej drogi i udanego weekendu

A ja jestem 3 dzień na diecie:-) i juz 2 kg mniej:-D:-D:-D:-D
Mąż znów na L4:baffled: mam nadzieję,ze chociaz naczynia dzisiaj umyje:sorry2:
Młody wstał o 6.15 woooow,ale pewnie jutro juz tak fajnie nie będzie,w końcu wolne.Tzn ja mam oficjalnie dyżur na Akcji Zima,ale chyba snieg do jutra nie spadnie,więc mam nadzieję na wolnę-oby,bo inaczej się pochlastam:baffled:

Aaa i wiecie co,smutna wiadomość mi koleżanka powiedziała.Jej córka pracuje na OIOMie dziecięcym w WCM.Przywieźli tam w niedzielę w nocy tak pobitego 14 m-cznego chłopczyka,że stwierdzili smierć mózgu:szok::-:)-:)-:)-:)-( Ja bym tych rodziców na całe zycie to niewolniczej pracy zmusiła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tak mnie jakos to przybiło,ze wcale humoru nie mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry