Najblizsza pełnia jest 21 listopada...ja mam termin na 22...ale nie chce tyle czekac![]()
Oj a ja mam nadzieje ze doczekam do tego 22.11 na 7:30 mam sie stawic w szpitalu...wolalabym na spokojnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najblizsza pełnia jest 21 listopada...ja mam termin na 22...ale nie chce tyle czekac![]()
Oj a ja mam nadzieje ze doczekam do tego 22.11 na 7:30 mam sie stawic w szpitalu...wolalabym na spokojnie![]()
Ja też chcę dotrzymać do tego terminu ,bo nie wiem co bym miała zrobić jakby "coś" sie zaczęło dziać wcześniejDlatego oszczędzam się jak tylko mogę by nic nie przyśpieszyć
![]()
Ja też chcę dotrzymać do tego terminu ,bo nie wiem co bym miała zrobić jakby "coś" sie zaczęło dziać wcześniejDlatego oszczędzam się jak tylko mogę by nic nie przyśpieszyć
![]()