reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ironia...śliczne zdjęcia....jak dla mnie wcale nie są straszne...wręcz przeciwnie...są mega urocze....pomysleć jak ta technika poszła do przodu i teraz możemy oglądać nasze maleństwa

Ironia...śliczne zdjęcia....jak dla mnie wcale nie są straszne...wręcz przeciwnie...są mega urocze....pomysleć jak ta technika poszła do przodu i teraz możemy oglądać nasze maleństwa

Dokładnie! To jest niesamowite! A dziś mój narzeczony zachwycał się tym, jak nasze maleństwo szybko rośnie i olśniło go, że rozwój prenatalny to taki przyspieszony obraz ewolucji - zafascynowany czytał, jak nasz Fasolek teraz wygląda i co potrafi :-)

no a co dopiero bedzie w 3D :D bedzie wyglądał jak mały metal ze zwieszoną brwią hihi :)
oj ale pospałam od 2 do teraz :)
lecę kroić warzywka na sałatkę z bagietką :)

pochwal sie dagamit od razu bo skreca mnie z ciekawosci jak sie rozwijacie :)

Hejka. Chyba mi mineły mdłosci i dzieki panu za to. Ruszam na podbój domu bo zasyfiłam go jak nie wiem. Czuję ze teraz to już z górki. Dokładnie to wczoraj sie lepiej poczułam i dzisiaj nadal ok. Ciesze się bo juz nie dawałm rady.

Wróciliśmy. Jestem szczęśliwa, bo dzidzia zdrowa, brykająca i...najprawdopodobniej dziewczynka!
Opis usg w wątku o badaniach.

dagamit....Ty szczęściaro...cieszę się...i trochę zazdroszczę ale tak pozytywnie że dziewczynka....super że wszystko w porządku :))))

reklama
Do góry