reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

renni a czy ty się wybierasz na wizytę do Sw.Mikołaja? Bo moze byśmy zlocik mały zrobiły u Świętego? Margaritta,Asieńka,Tichonkowa i reszta dziewcząt z co.Dublin? Bo w Ogrodach botanicznych będzie 12 grudnia w niedzielę od 14,tak właśnie wyczytałam :sorry2:

anineczko-mowisz i masz!;-):-D:-D
Super pomysl! To co rzucamy haslo? Mikolajkowy zlot w Dublinie?????
tichonek-o widzisz! szkoda!

asienka-super focie.

Ostatnia edycja:
reklama
anineczko-mowisz i masz!;-):-D:-D
Super pomysl! To co rzucamy haslo? Mikolajkowy zlot w Dublinie?????
tichonek-o widzisz! szkoda!

asienka-super focie.

No pewnie.
Ja już wpisuje do kalendarza co by uprzedzic mojego członka i nic nie planowac na ten dzień.
AsieńkaR,Tichonek,Renii,Anineczka.Ktoś jeszcze chętny??

AsieńkaM zdjęcia pierwsza klasa.Masz zgrabniutki brzuszek :-)

anineczko-mam nadzieje, ze sandrula, wiesienka, dyta,margarita a moze mamy z Galway i nie tylko sie jeszcze skusza???

ja też mam taką nadzieję :-):-)

a tak z innej beczki.Już wiecie kto będzie prezydentował w waszych Polskich miastach? Bo u mnie ten sam prezydent co w poprzednich 4 latach :tak:

nio u mnie walka jeszcze trwa i niewiadomo czy aby drugiej tury nie bedzie Osobiscie mam nadzieje ze zostanmie ten sam

asienkaM zdjecia cudowne, przepiekne, wspaniale..... ahhhh

nadrobiłam aż 20 stron:szok:
szalone piszecie tyle że szkoda słów..
tylkochwilka troche przesadzasz z tym rozstawianiem po kątach wszystkich:confused: jestem w szoku:szok:
zgadzam się z tym ,..
i z dzisisjszą poranną wypowiedzią Tichonka:tak:

AsienkaM
śliczne foteczki..:-)a jaki brzusio śliczny:tak:
wiliwa zdrówka dla Ciebie
i pozostałych chorowitek:tak:

co jeszcze..

aaa anineczko.. nieźle miałaś z tym pieskiem :-( współczuję przeżyć

a u mnie rodzinnie na całego.. nawet nie mam czasu na neta.. dzieciaki chałasują biegają i skaczą:-D my ciągle nawijamy z bratową, faceci ciągle czymś zajęci:-p

a ja w międzuczasie przygotowuję wszystko do imprezki...
2 ciasta zrobione , jeszcze tort i mięcho i sałatki..
i przystawki..
czyli prawie nic nie ruszone:sorry2::-D ale zrobi się:-p

mam prośbę...

czy zna któraś przepis na biszkopt do torta ale bezmleczny??
i na mące przennej lub ziemniaczanej,..
mam 2 przepisy ale jedne na krupczatce której brak , a 2 na mące kukurydzianej której również brak.. zapomniałam sprawdzić co potrzebne i nie kupiłam , :sorry2: z góry dziękuję

reklama
anineczko-boj sie Boga:szok:nareszcie!:-Ddobrze ze mnie uprzedzilas na poczatku tygodnia,bede miala chwile coby posprzatac..;-)Daj znac o szczegolach;-)
asienko-sliczne fotki!

My po spacerku.Mrozno ale fajnie.Oponki zrobione:tak:sie nasmazylam:baffled:i dzien zlecial.Niedlugo malz wroci..;-)
U nas nie wiem kto tam na stolku,ja z wioski,wiec wojta wybierali;-)Mama w komisji wyborczej..;-)

Do góry