reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
to ciesze sie ze wam rozbawiam :) mam nadzieje ze w tym pozytywnym znaczeniu :)

ja kebaba bym nie zjadła..w ogóle dziś oglądalam w dzień dobry tvn jakie mięsko idzie do kebaba :( i się zmartwiłam

ja poszłam dziś na łatwizne i na obiad będzie żurek plus pierogi ruskie lub kopytka ze sklepu :)

nie mam weny do gotowania :)

frytki z maślanką o matko kochana !! :D
jesli chodzi o kebaby to ja taka wrazliwa jestem ...z mięska to musi być tylko czyste i z piersi :p

jak byłam mała to krzyczałam że nie chcę szynki albo kiełbasy z zębami :)

kate009 - Aestima ma rację, do toalety nie biega się ju z tak często bo macica się unosi i przestaje uciskać na pęcherz

"...Twoje ciało przystosowuje się do nowego poziomu hormonów. Zaczynają ustępować symptomy pierwszego trymestru. To może przebiegać stopniowo albo szybko i gwałtownie: znikają mdłości, zmęczenie i ciągła potrzeba siusiania. Twój nastrój też zaczyna się stabilizować. Nagle ciąża przestaje być trudna do zniesienia..."

A co do jedzenia - to kebab tez bym zjadła ale bardziej naszło mnie na szaszłyki albo karkówkę z grilla. masakra!!! śnieg pada a mi się chce grilla!! Chyba muszę poczekać do kwietnia!!!

Ostatnia edycja:
Oj kebaba też bym zjadła :) I też widziałam na tvn, ale nic mnie tam nie zaniepokoiło ;) Całe kurczaki po prostu!

I frytki z maślaną też heheh ;)

Ale szczerze mówiąc mam dzisiaj jakiś słaby dzień i muli mnie strasznie...

Kate, suwaczek pokazuje skończone tygodnie, jutro będziesz miała 10 tydzień i 1 dzień, co oznacza nic innego tylko 11 tydzień :) Zresztą na moim suwaczku jest dokładnie to samo :)

reklama
Do góry