reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczny doradzcie kupić ten śpiworek czy sobie darować?Sama nie wiem już,bo pisałyście ze wy nie kupujecie w większości?Takto za te pieniądze kupię mu sanki albo gąsienice gawędziare...

Ja mam śpiwór do wózka ale nie sądzę że wykorzystam go do sanek. Koc na spód i na górę i tyle.

Co do tego kufra. Ja mam dwie skrzynki , takie wiecie skladane na zakupy i one służą za kufer :D Ale jakbym miała swój własny dom to pewnie takie kufry bym kupiła :)

Po prostu taki telefon, jak ciągniesz za sznurek to oczka mu się ruszają w górę i dół i to wszystko. Asia go ogólnie olewa, czasem złapie za słuchawke i ciągnie za sobą. Julia za to się nim bawi :D

wyjątkowa ja mam do sanek i używam go i do sanek i do wózka i jestem bardzo zadowolona więc ja polecam :-) ale jak wiadomo ile nas tyle opinii

dziewczyny potrzebuje gruby puchowy długi płaszcz pochwalcie się swoimi bo mi w pupę zimno i w uda :-):-):-):-)

reklama
wyjątkowa ja mam do sanek i używam go i do sanek i do wózka i jestem bardzo zadowolona więc ja polecam :-) ale jak wiadomo ile nas tyle opinii

dziewczyny potrzebuje gruby puchowy długi płaszcz pochwalcie się swoimi bo mi w pupę zimno i w uda :-):-):-):-)

ja mam śpiworek womar z zeszłego roku i używam go ciągle bo Alicja jeszcze nie chodzi, a koce z siebie zrzuca - więc jak na razie mi się przydaje :) Dziś wsadziłam jej ręce do srodka i zapięłam po szyję, było jej cieplutko.

a jeśli chodzi o kurtę/płaszcz - ja kupiłam w carry za niecałe 300 zł z przeceny, brązowa długa kurtka - dłuższa nawet niż do pół uda, dość gruba ze ściągaczem w pasie także jakaś talię w niej mam i nie wyglądam jak prostokąt. Zapinana na zamek i guziki, kaptur odpinany z futerkiem. Jest cieplutka, nie musze zakłądac pod spód 10 warstw.
To był w Carry jedyny taki model - mierzyłam wszystkie kurtki jakie były :)

Do góry