martolinka
Mama i nie tylko :-)
Wiesz nie wiem jaki poczucie humoru ma Twoja rodzina , ale skoro tak lubi kobiety to moze jakis kalendarz, ale takie ubrane panie
do głowy przychodzi mi jeszcze "kamasutra" ,ale to byłoby okrutne

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No prosze... znaczy się mamy taki sam gustAZA to juz wiem ze Ty to Tyznaczy sie czasem widuje Twój nick na allegro bo zdaża sie ze licytujemy ta sama rzecz, i dlatego tak jakos pisze
![]()
widzialam to ostatnio ! sliczneMy w tym roku ustalilśmy ze prezenty kupujemy tylko dzieciom , ale razem z moja koleżanka( nie wiem jak nazwać odpowiednio żone brata mojego przyszlego meza?????) kupiłyśmy teściom takie coś : Piękna ramka DRZEWKO GENEALOGICZNE idelany prezen (1344674443) - Aukcje internetowe Allegro . Akurat w wigilie maja imieniny wiec bedzie na tę okazje.