luizka4don
Fanka BB :)
Andzia- u nas w fordonie na rynku . dałam 18zł za taka wełniana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
), na koniec dał małej troche mleka z butli i połozył spać. jak wróciłam przed 21 to Niunia sie obudziła i dostała cycusia i już cała szczęśliwa nie chciała spać dalej.. hehe wiec i tak musiałam swoje z nią odsiedzieć. W nocy jeszcze dwie pobudki .
wiec mam nadzieje ze troche odpoczne jak wróci.
, na zaparci u nas pomógł napar z rumianku, dałam wieczorem a rano 2 kuuuupy były, innym razem podałam jabłuszko i też popchało :-) Generalnie ponoć teoria mówi ze przy skłonnościach do zaparć powinno sie dopajać dziecko - może być nawet zwykła przegotowana woda dosłodza ew glukoza (sugestia znajomej połoznej) - tylko ze np. moja Baśka to nie chce pic, wiec napojenie jest b. trudne
( rzadko kiedy sam w łózeczku), jak usnie to go przekładamy, w nocy spi ładnie, wiesz nasz to nie chciał nigdy smoczka wiec nie musiałam go odzwyczajać i tym sposobem nie szuka czegos do ciumkania i sie nie wybudza, czasem pociućka w tracie snu rączki
.............chciałam go nauczyc aby sam zasypiał w łóżeczku, poddałam sie po 40 min. walki,
tatus mi nie kazał stresowac dziecka
i go zabrał do lezaczka i ten mały terrorysta podł dosłownie po 2 min.