filonka
Fanka BB :)
annoj kce- moze wlasnie jak wspominalam chodi o to ze nie zawsze cos smakuje i wtedy sie krztusi bo ja rwie na wymioty. tak jak pisalam o naszym malym i jedzeniu ryzu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to co innego, to mnie uspokoilas, myslalam ze gdzies wyczytalas ze za duzo mleka nie mozna podawac dziecku i tego typu sprawy... wiesz ze moja niunia malutka to ja sie nawet ciesze ze w nocy poje troche, bo jakbym z tego nocnego jedzenia zrezygnowala to ona chyba teraz mi nadal 6 kilo wazyla hihi, chudzinka mojaBo po przejsciu na mm Polka kilka razy wymiotowala jak zjadla za duzo. Nie miala opanowanego ile ma jesc, i ciagla za duzo. A potem byly pawie.
Teraz mam uraz, ze znow zje za duzo, i bedzie wymiotowala.
gosiek- dopiero mi wpadlo do glowy. a moze twoja mala jest uczulona na jakis skladnik uzywany do ubrań.?// moja kolezanka przechodzila cos takiego ze nie mogla zalozyc jakichs ubran i jeszcze co najsmiesniejsze ze nie mogla nosic jakiegos ubrania o danym kolorze bo wlasnie do tego koloru uzywano czegos na co byla uczulona. robily sie jej czerwone krostki, plamy i strasznie swedzialo. po kilkunastu wizyt u pryw dermatologów doszli wlasnie do tego wniosku.
hehe 50zeta powiadasz. u nas bawelniany bodziak kosztuje w przeliczeniu niewiele mniej... Taki dobrobyt mamy w Meksyku hehe
jak baba na wyprzedaży heheheło matko ... a w Usa się można za pół darmo obkupić , ubrania w cenie żarcia , kolega właśnie wrócił z florydy byli 3 miechy . Zabrał jedną walizkę na całą rodzine a wrócił z ośmioma , cadilakiem i dwoma motorami he he
jak baba na wyprzedaży hehehe