reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Nie wiem czy mój mąż zrobi pępkowe, bo on sam jest bezalkoholowy:-D

Może poprzeglądam sobie strony z fryzurami, żebym widziała jak chcę te moje kłaczki obciąć. Obecnie mam je do łopatek i naprawdę mnie już ciążą. Mam grube i ciężkie włosy. Jak są za długie, to "boli" mnie czubek głowy. A poza tym, trzeba je zmocnić a siedząc w domu i tak mam je wiecznie związane .

reklama
Iza, ale słodziak z tego Twojego Igorka:)
Doris- właśnie dlatego myślę, że u Ciebie nie ma mowy o pomyłce- po pierwsze dwóch lekarzy powiedziało, że dziewuszka, po drugie jeden z nich widziała wargi a nie brak siuraka, więc jak nic będzie dziewczyna:))
Zebrra, ja codziennie podgrzewam płatki owsiane górskie z wodą (ąż zgęstnieje) i do tego wrzucam słonecznik, rodzynki, pestki dyni, orzeszki i mus jabłkowy. Jem to na śniadanko i zaraz potem na kibelek:)))

witam Wszystkie Nowe Mamuśki na forum!

Mój Mąż, tak zrobi sobie "pępkowe" jak ja będę w szpitalu- i ja mu nie zabraniam, niech piją chłopcy! ;-)

ale ja sie cały czas zastanawiam nad tą imprezą dla mnie... "baby shower". wiem, że jest ona bardzo popularna w Stanach i nie wiem jak moja rodzina i znajomi to odbiorą...

Agatka, fajna sprawa, o ile właśnie ludzie będą chcieli sie w to pobawić. A ja wczoraj czytałam w jakimś mamusiowym czasopiśmie, że jakis tatuś stwierdził, że czuje się pominięty, bo żona chciała zrobić imprezę babską i po naradzie zrobili "baby shower" wspólnie dla znajomych :-)

Hej dziewczynki..

Co do pępkowego to mój mąż też bezalkoholowy więc nie wiem jak to bedzie...
A no mi sie dziś śniło że ginek się pomylił i okazało się że bedziemy mieć córeczkę... he he he fajny sen, ale wiem że on się akurat nie pomylił:) W poniedziałek ide na wizytę i już na 300 % potwierdzi płeć... chociaż nie wiem czy to potrzebne... ja wiem że to facio:)

Miłego dzionka kobitki:)

no właśnie, może taka impreza wspólna będzie ciekawsza? Z prezentami, jedzeniem %... Dla wszystkich w jednym czasie... musze to podsunąć mojemu T. Ale dla dobra dziecka to będzie musiało być jakiś miesiąc po narodzinach... Przemyśle tą kwestie :-) dzięki Zołza ;-)

nietomna jestem jakas... 3 razy do kuchni wchodzilam i nie wiem po co...
pranie skladalam z suszarki godzine... co chwile przerywalam by slaniac sie bezsensu po mieszkaniu... masakra dzis jakas ze mna...
tez tak dzis macie?

musze kawe sobie walnac bo nie dotrwam do obiadu:sorry2:

Agatka, fajna sprawa, o ile właśnie ludzie będą chcieli sie w to pobawić. A ja wczoraj czytałam w jakimś mamusiowym czasopiśmie, że jakis tatuś stwierdził, że czuje się pominięty, bo żona chciała zrobić imprezę babską i po naradzie zrobili "baby shower" wspólnie dla znajomych :-)

Ja właśnie rano wpadłam na taki pomysł. Wydaje mi się dużo fajniejszy, niż spotkanie z samymi kobitkami. Mój mąż też by się czuł pominięty.

Ja bym dzisiaj chętnie z łóżka nie wstawała, taka senna ta pogoda.. Odgrzałam sobie bigosik, może mnie troszkę postawi na nogi, żebym u fryzjera nie zasnęła :-D

reklama
Do góry