KATAMISZ ja tez zylam w niewiedzy o tajnym wątku, tez myślałam ze chodzi o priv; dobrze ze jest nas już dwie, zawsze to jakieś pocieszenie.;-)
JUSTYNKO od 2005 roku oznaczenie poziomu glukozy po obciazeniu jest standardowym badaniem u kobiet w ciąży; może twoja gin na najbliższej wizycie ma zamiar cię skierować, ale warto żeby to zrobić; raz ze będziesz miała pewność, ze wszystko jest w porządku.
Współczuje dzisiejszych przeżyć. I jak tu ufać ludziom? Człowiek na każdym kroku jest wykorzystywany, oszukiwany.
Aż mi dreszcze po plecach przechodzą jak pomyśle w jakich czasach bedą żyły nasze dzieci:-(
JUSTYNKO od 2005 roku oznaczenie poziomu glukozy po obciazeniu jest standardowym badaniem u kobiet w ciąży; może twoja gin na najbliższej wizycie ma zamiar cię skierować, ale warto żeby to zrobić; raz ze będziesz miała pewność, ze wszystko jest w porządku.
Współczuje dzisiejszych przeżyć. I jak tu ufać ludziom? Człowiek na każdym kroku jest wykorzystywany, oszukiwany.
Aż mi dreszcze po plecach przechodzą jak pomyśle w jakich czasach bedą żyły nasze dzieci:-(
Musiało być naprawdę źle że facet zdecydował się na tak desperacko czyn.. Niestety ale kasa - a właściwie to jej brak - wpływa na ludzi bardzo negatywnie...
Świat zwariował normalnie, gna ciągle do przodu.. Tylko że ja nie bardzo wiem po co ten pośpiech.. Jak nieraz czytam wiadomości dotyczące wieku pierwszej inicjacji seksualnej to aż włosy się jeżą na głowie
koleś,który u mojego D.wynajmuje lokal i wisi już za wynajem ponad 10.000zł targnął się na życie(co bym wam nie pisać co zrobił,żebyście się nie martwiły)ale żyje.i to jeszcze w tym lokalu,a dziś D.miał z nim rozwiązać umowę
.najlepsze,że nie było karetki straż pożarna na syg go zawiozła. dobrze,że tak naprawdę nic mu się nie stało,ale kasy a w tym mojego remontu długo nie zobaczymy