reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
body z cubusa polecam - super jakość, młoda ma 3 szt i są fajne, nie rozciągają się i nie kurczą - polecam :)

Ajentka Ty to masz znajomości;-)

No powiem Ci że właśnie fajne w tym zawodzie jest to że ma się okazję poznać tylu ludzi o różnych ciekawych zawodach, z fajnym hobby lub po prostu z ciekawym życiorysem. Można sobie pogadać z ludźmi a ja to bardzo lubię. Choć niestety zdarzają się i wredoty i strasznie upierdliwi klienci ale całe szczęście takich znacznie, znacznie mniej.;-)

Dziewczyny jak wy szalejecie! tak Wam pozazdrościłam, że ustawiłam snajpera na cztery aukcje i zobaczymy jakie będą tego efekty:)

reklama
super pomysł mi poddałaś może laptop kupie Krzychowi na roczek, totalnie nie mam pomysłu co mu kupić, a wolałabym, jakąś zabawkę mu kupić, odpadają wszelkie samochody jezdziki bo on w ogóle się tym nie interesuje a jak ma na coś wsiąść to histeria jest, a gorzej jak to jest obudowane :)

Do góry