reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczynki.Tak się bałam tu zajrzeć po tylu godzinach a tu cisza w sumie...to dobrze mam mało nadrabiania.Idę na wątek badaniowy streścić Wam wizytę.

reklama
my też nie świetujemy , mój M. przygotowuje komputer bo jutro nam przychodzą zmieniać sprzęt na lepszy - coś z internetem, ja się na tym nie znam, więc jutro mnie nie bedzie cały dzień. Bo potem mój M. chce formatować dysk itd.
Życzę wam miłego dnia jutro i nie piszcie dużo ;-), żebym nadrobiła :-D
p.s. właśnie zjadłam lody z bitą śmietaną i malinami :-)mnnnniam

reklama
doris kto wie??!! :-D a kto wie co oni dzisiaj na tych nockach będą robić...Przed chwilą dzwoniłam do mojego D...na przeszpiegi :tak: hehe

kati a Ty sie doigrasz!!:-) Szczujesz nas tymi lodami codziennie!!Dzisiaj musiałam sobie kupić w Maku z gorącą polewą karmelową...pycha!! Kurde a przed chwilą zjdałam prawie całe pudełko Rafaello...i całą paczkę mentosów...shit.No a przed momentem jeszcze kanapkę z twarożkiem i szczypiorkiem-a mała szaleje teraz!!
:sorry:Doris też masz taki spust wieczorem??

Przez kati będę musiała zjeść jeszcze loda...kupiłam dzisiaj karmelowego takiego litrowego!!

Do góry