dorisday2512
Fanka BB :)
dawidowe ale oni muszą Ci pod same drzwi te zakupy przyniesc .... nie ma innej opcji, przecież po to się robi w taki sposób zakupy , zeby nie trzeba bylo z domu wychodzic!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm...może u producentano to sie zrelaksowałaaam, własnie sie obudziła i chce sie bawic!!!! gdzie sie składa reklamacje?????
a ja ponowie pytanie. Któas robiła zakupy internetowe spozywcze typu np Piotr i Paweł? Zadowolone z zakupów? czy oni wnosza towar np winda na 7 pietro? i jak płaciłyscie?
w przeciwieństwie do Dobranocki, która w zeszłym tyg mnie się przyśniła![]()
Dziewczynki a ja mam prośbe. Zapisałam mała na konkurs, bo myslałam, ze fajny konkurs internetowy i moze sie uda cos wygrac, ale bez znajomosci nie da rady. tak wiec ładnie sie do Was usmiecham i kliknijcie na linka pod moim suwaczkiem. nie trzeba sie logowac i mozna tylko 1 dziennie z danego komputera. z gory bardzo dziekuje.
Natolin to jeśli zdecydujesz się na następne dziecko (czego Ci z całego serca życzę)i chcesz CC to trochę poimprowizuj że Ci drętwieje np.jedna strona ciała,tracisz czucie w dłoni itp.U mnie to podziałało;-)
My już po wizycie - nareszcie jest ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JUPI
Nie trzeba już szeroko pieluszkować:-)
Dzięki za kciukasy-pomogły
Ale napłodziłyście -chyba tego nie nadrobię.
Ida zezwalam na naukę, ale ja jestem raczej bezczelna niż asertywna ;-)
My już po wizycie, dostaliśmy maśc z detromycyną, może pomoże... Artek ma jakby lekko naciętą skórę odbytu. Ja uważam, że go piguła załatwiła, jak leżeliśmy w szpitalu "odgazowywała" go termometrem, aż mu krew poleciała.
Strasznie dużo piszecie... mam pomysł, może każdy założy własny wątek zamknięty?![]()
sarisa apftin próbowałam i nystatynę też i mocz(on mi tego nigdy nie wybaczy hehe;-) ),no ręce opadają mi już.Krzyś nie chce już mi nawet buzi otwierać jak widzi,że chcę mu tam coś patrzeć i majstrować.
Dobra spadam dziewczyny bo mały się budzi,trzeba mu wykąpać dupkę i spać
Paaaaaaaa
Zobacz załącznik 330475Zobacz załącznik 330474
a oto FRANCUSKIE BAGIETKI))) jak wspomnialam, poszlam do piekarni
)) a co tam!! na chrzest matka musi wygladac przyzwoicie nie??
mezowi szczeka opadla
)
Katastrofa polega na tym,że mam w mieszkaniu piece ,takie staroświeckie,kaflowe.No i oczywiście ten w pokoju musiał akurat sie popsuć!Zadyma,smród...musiałam szybko ewakuowac Amelke w wózku do drugiego pokoju,szybko tam napalić,bo był nieużywany,wyniesć klamoty (to była przed urodzeniem Niuni nasza sypialnia,ale że łóżko praktycznie zajmuje cały pokój
,z niespełna metrowym przejściem do szafy ,to musiałam jakos szybko ogarnąć,żeby móc tam funkcjonowac z Amelką).W międzyczasie walczyłam z piecem w tamtym pokoju,paliłam w tym,no...nawet nie miałam czasu,żeby zjeść,wyglądałam jak kopciuch jakiś,a mój księciuniu daaaleko i nie miał mnie kto uratować
((.Dzis z samego rana poleciałam do TBSu i mają dziś -jutro przysłać fachowców-juz sie boję...
.EEECH...wszystko tam śmierdzi dymem!Wszystkie ciuszki małej do prania!Masakra...
Przepraszam,jesli pominęłam jakiś temat,ale juz muszę uciekac,bo kominiarz przyszedł.
monimoni boshowskie są rewelacyjne. Ja nie mam, ja nie zmywam, ja nie potrzebuje, a mąż nie chce ;-)
Rozmowa z mężem... oglądam gazetkę Tesco:
Ja: O, faworki? Co to już tłusty czwartek zaraz będzie?
On: No! Za tydzień w środę.
![]()
![]()
![]()