reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

oswiadczam ze mi sie dziecko dzis popsulo... kuzwa handre ma jakas bo az mnie trafia... co jej do lapy nie wcisne to jest beee przytulac nie nosic na rekach nie, nic nie pasi, a po poludniu po obiadku rozdarla sie jak chora z 20 min sie zanosila i nie wiem czemu dopiero jak ja zaprowadzilam do kota to przestala. wkurzylam sie ubralam i poszlam na spacer z nia ale przy ubieraniu darcie jakbym ja zarzynala... az ja sie poryczalam... teraz po spacerze butle dalam chcialam sie pobawic z nia- noz qrrwa nie da sie!!! polozylam spac i w koncu usnela ...wczesniej jak chcialam polozyc to darcie.... jak ja nienawidze takich dni...

HAPPYBETI- nie chce zadnych zasranych pigulek nawet ze zlota!!!! jestem przeciwniczka tego syfu i koniec. jak mi kazali brac po szpitalu juz to az sie we mnie gotowalo... koniec z tym syfem i nigdy wiecej.

a co do plam marchewkowych to zalezy z czego ubranko jest... niektore mi sie spraly ze zero sladu a niektore plamy zostaly... lac na to i juz:p

SARISA -szukalam i klapa, musze zapytac meza gdzie wcisnal plytke z fotkami bo nie moge upolowac:/// ale jak znajde to zarzuce foty:)

reklama
Melduje się popołudniowo:) Alicja dalej daje czadu ale przynajmniej ciszej krzyczy, więc może przeżyję;)
EFA – udanego (i owocnego) weekendu.
IKA – oby gorączka szybko minęła! Swoją drogą to mi np. położna przy 38,5C temperatury radziła, żeby dziecko jak najczęściej do cycka przystawiać, bo wtedy przeciwciała maminne dostaje.
Sheneey – uśmiechu, duuużo uśmiechu życzę. Echh… coś ostatnio oraz więcej z nas gorsze dni miewa :(
A co do teściów to ja się do moich bezosobowo zwracam. „Pan”, „Pani” to za oficjalnie wg. mnie, po imieniu im walić jest mi głupio , przejścia na „Ty” też nikt nie zaproponował a sama nie będę się wychylać a o tytułowaniu ich „mamo”, „tato” nawet nie myślę (przez gardło by mi te słowa w stosunku do nich nie przeszły). Dzięki temu, że jest Alicja czasami do nich per „babcia”, „dziadek” mówię. Zresztą stosunki między nami są na tyle chłodne, że czasami mam niezłą zagwozdkę jakiego sformułowania użyć. Zazdroszczę tym z Was, których stosunki z teściami chociażby poprawne są…
Dziulka – skoro źle na Ciebie pigułki działają to się nie dziwię, że rezygnujesz. Moja koleżanka po nich 6kg. przytyła ech… co do popsutego dziecka to witaj w klubie :confused2:
Lolisza – oddaj trochę Twojego zapału do pracy;) u nas mieszkanie czeka, aż się nad nim zlitujemy i ogarniemy, naczyń w zlewie masa a ani ja ani D. weny do robienia czegokolwiek nie mamy…
Moriam – ja zostawiam słoiczki co by mieć potem w czym dania dla Alicji zamrażać ale jeszcze nie potrafię takowych dań robić, więc chyba tylko dla „świętego spokoju” je zbieram
no i na razie tyle:) ręka od pisania mnie juz boli hehe :laugh2::laugh2::laugh2:

Hej!
Ale się rozpisałyście:tak:
Moriam plamy z marchewki znikają na słonku, ale na to trzeba poczekać. Wypróbowałam już ten sposób.
Lolisza chciałam zapytać Cię czy dziecku karmionemu tylko piersią lub mieszanie też można podawać tran, probiotyki i witaminę C? Lekarz mi odradzał, ale jakoś nie jestem do tego przekonana co mówił.
Sarisa zagłosowałam.

Do teściów też zwracam się bezosobowo. Mama i tata nie może mi przez gardło przejść. Rodziców mam jednych.

Mój mąż pojechał dziś do reala i kupił pieluchy, chusteczki i pajacyka w autka :) Chciałam jechać sama, ale bał się że za dużo pieniędzy wydam. Proponował, że da mi 50 zł i mogę jechać. :)

Hej!
Ale się rozpisałyście:tak:
Moriam plamy z marchewki znikają na słonku, ale na to trzeba poczekać. Wypróbowałam już ten sposób.
Lolisza chciałam zapytać Cię czy dziecku karmionemu tylko piersią lub mieszanie też można podawać tran, probiotyki i witaminę C? Lekarz mi odradzał, ale jakoś nie jestem do tego przekonana co mówił.
Mój mąż pojechał dziś do reala i kupił pieluchy, chusteczki i pajacyka w autka :) Chciałam jechać sama, ale bał się że za dużo pieniędzy wydam. Proponował, że da mi 50 zł i mogę jechać. :)

normalnie sie zlalam!:) daj mu zlotowke i niech kupi zgrzewke piwa:))))))))

dziewczyny już 3 razy próbowałam do Was napisać!!
Od kilku dni staram się Was nadrobić!

Tak rzadko się ostatnio odzywam, a teraz odzywam się i od razu mam do Was prośbę
Czy któraś z Was ma męża lub sama jest radcą prawnym lub zna się na prawie?
Mężowi dzisiaj wręczyli wypowiedzenie za porozumieniem stron on głupi podpisał ( ale został zastraszony, no i mądry polak po szkodzie)! Jeśli ktoś się znajdzie to napiszę dokładnie o co kaman i będę, a w zasadzie będziemy prosić o radę.

Tak więc teraz zostaliśmy z nieskończonym remontem i z małym dzieckiem na lodzie!!

BŁAGAM O POMOC!!!

dziewczyny już 3 razy próbowałam do Was napisać!!
Od kilku dni staram się Was nadrobić!

Tak rzadko się ostatnio odzywam, a teraz odzywam się i od razu mam do Was prośbę
Czy któraś z Was ma męża lub sama jest radcą prawnym lub zna się na prawie?
Mężowi dzisiaj wręczyli wypowiedzenie za porozumieniem stron on głupi podpisał ( ale został zastraszony, no i mądry polak po szkodzie)! Jeśli ktoś się znajdzie to napiszę dokładnie o co kaman i będę, a w zasadzie będziemy prosić o radę.

Tak więc teraz zostaliśmy z nieskończonym remontem i z małym dzieckiem na lodzie!!

BŁAGAM O POMOC!!!

a co konkretnie chciałabyś wiedzieć? moja siostra jest radcą prawnym i moge do niej zadzwonic tylko o co spytać?

W menu przewidziałam kurczaka po tajsku- rewelacyjny. W wolnej chwili przeklikam Wam przepis na kulinarnym- chyba, że zapomnę.
Ty możesz zapomnieć ale my Ci nie damy:-)

Aa mi udało się załatwić to co miałam zaplanowane. Dziś mąż powiedział że po dobranocce wyłącza mi komputer i będę musiała go pobić nim mi go odda. A jutro znowu jadę do szkoły, o nieeeeeeee jak mi się nie chce :((((((

reklama
Do góry