Dzień doberek mamusie i robaczki kochane :*:* No ja jak zwykle pospane już mam
niunia też juz wstała ale razem z tatą jak szedł do pracy hahahaha
Dodi cieszę się,że urodzinki miałaś udane!! No soczek... ale wiesz pocieszyć się możesz,że na może kolejne już winka się napijesz hihi
A faktycznie dobrze czułam z tą córeńką i strasznie bym się zdziwiła gdyby było inaczej no na szczęście cipula mamuni urosła hihi
Corin ja chyba nie doczytałam wczoraj postów z wrażenia bo nie wiem jakie dzieci Sebek Twój zaraził hahaha muszę zaraz przewinąć taśmę, pamiętam ,że Niczce przeszło po burgerach i coli hihi.Dobrze,że odpoczęłaś kochana,a małż się stara
przyzwyczaja się do nocnego wstawania hihi
niunia też juz wstała ale razem z tatą jak szedł do pracy hahahaha Dodi cieszę się,że urodzinki miałaś udane!! No soczek... ale wiesz pocieszyć się możesz,że na może kolejne już winka się napijesz hihi
A faktycznie dobrze czułam z tą córeńką i strasznie bym się zdziwiła gdyby było inaczej no na szczęście cipula mamuni urosła hihi
Corin ja chyba nie doczytałam wczoraj postów z wrażenia bo nie wiem jakie dzieci Sebek Twój zaraził hahaha muszę zaraz przewinąć taśmę, pamiętam ,że Niczce przeszło po burgerach i coli hihi.Dobrze,że odpoczęłaś kochana,a małż się stara
przyzwyczaja się do nocnego wstawania hihi