LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
czytałam oczami edwarda i szkoda że nie dokonczyła. Intruza nie czytałam a ty?
i wole Edwarda
A jest juz prolog własnie o Edwardzie ehh to czemu ja nic o tym niewiem ?? hmmm to moze ta kasizke sobie zazycze ehh
Intruza nie czytałam![]()
Intruza czytałam jest świetny, zupełnie z innej bajki książka niż saga ale gorąco polecam. Wciąga jak saga, czytałam chyba 3 razy.
Intruz film premiera. Meyer. Zmierzch. Intruz film premiera.
Sarisko ona tego Zmierzchu oczami Edwarda nie wydała nie dokończyła go wcale cześć dopisali internauci można ją pobrać z neta
Zmierzch- oczami Edwarda - hekate20-Twilight - Chomikuj.pl
Nie czytałam tylko tej historii Bree bo jakoś nie za bardzo mnie ciągnie skoro wiem już jak się skończy.
Idę do mojego małego terrorysty.
ja podobnie jak Happybeti jestem wielbicielką Anne Rice, a szczególnie "królowej potępionych" ... sagę zmierzch też czytałam i mimo że niektórzy uważają ją za jeden wielki kicz to mi sie podobała ;-) "oczami Edwarda" wyszło już daaaawno ja to przeczytałam od razu po sadze i polecam bo wspaniale uzupełnia pierwszy tom
z tym że wtedy kończyło się ono przed pocałunkiem z Bellą i była afera że podobno zostało to skradzione Meyer z kompa itp. ale tak naprawdę to był tylko pic, miała to być reklama żeby jak najwięcej osób się zaczęło interesować sagą i filmami..i do tego ten wymowny moment kiedy nagle to "skradzione" dzieło się urywa..ale i tak warto przeczytać!
no i zaczęli dyskutować nad rodzicielstwem itp, małż dawał mu wiele cennych rad i ostrzeżeń np.: zapach kupy dziecka ewoluuje do coraz bardziej śmierdzącej, smoczek to ósmy cud świata...itp.