reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ale Wy macie zdolne dzieciaki dziewczyny! Pływają, tańczą, fajnie:))

Agatka, ja też sią zmobilizowałam do pakowania torby, ale jakoś powoli mi to idzie- nie umiem zapakować całej naraz no i kilku rzeczy mi jeszcze brakuje...

My właśnie wróciliśmy z green way'a - nie miałam siły gotować... Potem oczywiście lody- zjadłam dwa!:)

justynka przestań wozić, to doceni!!!

Justynka, no dlatego, że już jedna z Nas się "rozpakowała"...
AHAAA
Zrzarlam dzis pol miski fasolki z bulka tarta, ale mialam ssanie na nia :-D:-D:-D Koncowka ciazy a ja mam jeszcze napady chcicy :-D Teraz wrocilam z dworu i kraze jeszcze kolo resztek fasolki :-D :rofl2:
[/COLOR][/FONT]
ja mam w zamrażarce i muszę się za nia wziąć chyba:tak:
Justynka, ściskam mocno. Następnym razem zbuntuj się i wypal, że jak źle prowadzisz to niech taksówkę zamówi :crazy:
no tak mu mówię zawsze ,a teraz sobie tak zrobi!

Doris, gratulacje dla dzieciaczków :)

Trasia
, jednak dzisiaj nie obejrzę filmu. Zapomniałam, że zaraz zmykamy na koncercik. Nasz kolega gra jako support przed Glenem Matlockiem :) Także dzisiejszy wieczór mamy z głowy. Matko, jak ja dawno nigdzie nie byłam, o koncercie nie wspomnę :szok:

reklama
Do góry