Wiadomosc od DZASTINY: Agatko kochana. Przekaz czerwcowka ze wlasnie jade do szpitala. Nie wiem czy Doris wam napisala bo ona tez w drodze na cc. Cala noc mialam skurcze bardzo mocne i teraz tez mam ale lzejsze. Za to brzuch mam twardy i bardzo slabo czuje ruchy. Ginek kazal jechac na IP i tam szukac lekarza do ktorego mam namiary. Troche sie boje. Trzymajcie za nas kciuki. Bede dawac znac.
reklama
Cześć dziewczynki!
Wpadłam teraz na moment, bo chyba musze gdzies wyjść z domu - zaraz oszaleję z tej bezradności! Im bliżej poniedziałku i wyjazdu do szpitala, tym gorzej się czuję. Z drugiej strony chciałabym to już mieć za sobą. Coraz częściej mam przeczucie, że jednak czeka mnie to całe medyczne wywoływanie, bo raczej do poniedziałku mała się nie zlituje i nie wyjdzie po dobroci...
Doris dziś doczeka się Julci?? Trzymam kciuki!!
Iza myślę, że nikt Ci nie będzie robił łaski z miejscem, bo wydaje mi się, że pojedziesz szybciutko
Życzę Ci tego z całego serca!
A reszta kobitek w terminie?? Co się obijacie? Do dzieła! A jak już coś wykombinujecie, to powiedzcie mi jak to zrobić ;-)
Wpadłam teraz na moment, bo chyba musze gdzies wyjść z domu - zaraz oszaleję z tej bezradności! Im bliżej poniedziałku i wyjazdu do szpitala, tym gorzej się czuję. Z drugiej strony chciałabym to już mieć za sobą. Coraz częściej mam przeczucie, że jednak czeka mnie to całe medyczne wywoływanie, bo raczej do poniedziałku mała się nie zlituje i nie wyjdzie po dobroci...
Iza myślę, że nikt Ci nie będzie robił łaski z miejscem, bo wydaje mi się, że pojedziesz szybciutko

A reszta kobitek w terminie?? Co się obijacie? Do dzieła! A jak już coś wykombinujecie, to powiedzcie mi jak to zrobić ;-)
Witajcie kochane.
Ale jestem pipa, zaraz umieszcze smsa w odpowiednim wątku, a miałam napisać ze już lepiej sie czuje, ale rozum dalej szwankuje.
IZA na spokojnie, skoro czujesz ze coś sie powolutku rusza to pewnie zaczniesz lada moment czuć coś bardziej i pojedziesz do szpitala bez dzwonienia o wolne miejsce. Trzymam kciuki za szybki postęp.
DORIS&&&&&&&&
ZOLZUNIA na która jedziesz do szpitala?
TRASIA jak sie czujesz?
Ale jestem pipa, zaraz umieszcze smsa w odpowiednim wątku, a miałam napisać ze już lepiej sie czuje, ale rozum dalej szwankuje.
IZA na spokojnie, skoro czujesz ze coś sie powolutku rusza to pewnie zaczniesz lada moment czuć coś bardziej i pojedziesz do szpitala bez dzwonienia o wolne miejsce. Trzymam kciuki za szybki postęp.
DORIS&&&&&&&&
ZOLZUNIA na która jedziesz do szpitala?
TRASIA jak sie czujesz?
katamisz
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki!
Iza myślę, że nikt Ci nie będzie robił łaski z miejscem, bo wydaje mi się, że pojedziesz szybciutkoŻyczę Ci tego z całego serca!
czesc dagamit snilas mi sie wczoraj
Ty masz dać radę do poniedzialku a ja do czwartku kolejnego!!wrrr....
agatko dzięki za wiesci od dzastiny.
dzastina kciuki&&&&&&&&&&&&&&
Hej dziewczyny.
Trzymajcie proszę kciuki za Ironię, ma silnego dołka
Małego nadal nie widziała , kobitki leżą ze swoimi pociechami a ona sama
I nie wie czy ma pokarm... I nikt nic jej nie chce mówic... Mąż przyjedzie o 11 do niej i ma zrobic im sodome i gomore !! No kurde, typowe w PL szpitalach nigdy nic nie mówią !! A ona biedna sama nie ma siły się poawanturowac po tak ciężkich dwóch dniach 
Ja dzis nocke przespałam, do 6 rano a potem sobie krążylam jak krążownik po domu.. z moim nastrojem bez zmian... kompletne dno.. a do tego doszedł cholerny ból głowy, mdłości, biegunxon (taaa coś dla odmiany) i w ogóle dziwny dyskomfort jakiś czuje inside me...
Zołziu powodzenia !!
Iza pomyślałam dokładnie to samo co katamisz
Może, godzina 0 zbliża się i nie będziesz potrzebowala patologii
Tego Ci życzę Kochana ! !
agatkaT ja to samo dziś dokąłdnie... Pranie chodzi, a ubran zebranych na 4 pralki (we 2 osoby... how come?!) no i okna pomyc, przynajmniej u nas w pokoju, bo ja to świata już nie widze przez nie
Pozostałe dziewczyny witam... napewno chciałam komus cos jeszcze napisac ale zapomniałam
Trzymajcie proszę kciuki za Ironię, ma silnego dołka
Ja dzis nocke przespałam, do 6 rano a potem sobie krążylam jak krążownik po domu.. z moim nastrojem bez zmian... kompletne dno.. a do tego doszedł cholerny ból głowy, mdłości, biegunxon (taaa coś dla odmiany) i w ogóle dziwny dyskomfort jakiś czuje inside me...
Zołziu powodzenia !!
Iza pomyślałam dokładnie to samo co katamisz
agatkaT ja to samo dziś dokąłdnie... Pranie chodzi, a ubran zebranych na 4 pralki (we 2 osoby... how come?!) no i okna pomyc, przynajmniej u nas w pokoju, bo ja to świata już nie widze przez nie
Pozostałe dziewczyny witam... napewno chciałam komus cos jeszcze napisac ale zapomniałam
Agatek, jadę po południu, kiedy K. wróci z pracy i zjemy obiad. Bo nawet jeśli mnie zostawią w szpitalu, to i tak dziś nic robić nie będą, więc nie spieszy mi się tam 
Kciuki trzymam za Dzastinę! &&&&&&&&
A rozumy to nam szwankować będą jeszcze trochę hihihi ;-)
Dagamit, ja sie poddaję - na mojego szkraba nie ma sposobu, żeby ruszył do wyjścia ;-)

Kciuki trzymam za Dzastinę! &&&&&&&&
A rozumy to nam szwankować będą jeszcze trochę hihihi ;-)
Dagamit, ja sie poddaję - na mojego szkraba nie ma sposobu, żeby ruszył do wyjścia ;-)
reklama
Doggi przypomina mi sie moja sytuacja :-( Tez malego nie dostawalam dlugo i dopiero po 1,5 tyg dali mi go na rece :-( To straszne ogladac jak sasiadka tuli sie do swojego dzieciatka a Ty sama i Twoje dziecko samo.... WSPOLCZUJE. Musi byc silne, bedzie wszystko dobrze!