reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ło matko!! kobity ja napisałam że idę na pogrzeb... w sensie że w tej chwili...

a o ubranie to pytałam odnośnie ślubu teściowej:D

gosiulek współczuję... i gratuluję synusia!! ja również z niewiadomych przyczyn urodziłam chłopców w 22 tc...

kłaczku jak ten czas leci... jejku.... już masz 17 tc.... superr....
dziś mijają 3 miesiace jak nie ma chłopców....;(

Ostatnia edycja:
reklama
gosiulek witam....... gratuluje syneczka i zapalam światełko dla aniołka
[*]) .....u mnie identycznie co u Kłaczka, pierwsza ciąza obumarcie w 9 tyg a potem puste jajo!!!!! badania zrobiłam ale tylko te co mi kazał gin czyli tarczycę, toxoplazmoze i cytomegalie i teraz sie staramy, nic innego nie robiłam bo lekarz powiedział ze nie ma takiej potrzeby bo mam juz dziecko wiec trzeba próbować,

Witam wszystkie w tym szczęśliwym dla mnie dniu:)

Jestem po usg widziałam moje dziecko. Z maluszkiem wszystko w porządku (a tak się bałam).
Niesamowicie ruchliwe z niego stworzonko, fikał koziołki utrudniając badanie, ale co tam.
Wzruszyłam się jak zobaczyłam jego rączkę w buzi.

Jak wracałam do domu to chyba emocje mi puściły i łzy same leciały.
Ale jestem szczęśliwa:))))))))

Przepraszam, że tak tylko o sobie. Wybaczcie dziewczynki

gosiulek witam....... gratuluje syneczka i zapalam światełko dla aniołka
[*]) .....u mnie identycznie co u Kłaczka, pierwsza ciąza obumarcie w 9 tyg a potem puste jajo!!!!! badania zrobiłam ale tylko te co mi kazał gin czyli tarczycę, toxoplazmoze i cytomegalie i teraz sie staramy, nic innego nie robiłam bo lekarz powiedział ze nie ma takiej potrzeby bo mam juz dziecko wiec trzeba próbować,
Trzeba próbować.
Moja znajoma też ma synka 6-letniego.PÓźniej 5poronień i następny synek.Przez całą ciążę była na heparynie.
Oczywiście nie każde poronienie ma związek z zespołem.
Trzymam kciuki.Będzie dobrze.

Witam wszystkie w tym szczęśliwym dla mnie dniu:)

Jestem po usg widziałam moje dziecko. Z maluszkiem wszystko w porządku (a tak się bałam).
Niesamowicie ruchliwe z niego stworzonko, fikał koziołki utrudniając badanie, ale co tam.
Wzruszyłam się jak zobaczyłam jego rączkę w buzi.

Jak wracałam do domu to chyba emocje mi puściły i łzy same leciały.
Ale jestem szczęśliwa:))))))))

Przepraszam, że tak tylko o sobie. Wybaczcie dziewczynki

To cudowne wieści.Ciesz się!!!!:-)Gratuluję.

Patka gratuluje !!!!! niesamowite przezycie zobaczysz maleństwo fikające koziołki !!!!!!!!
Gosiulek mam nadzieje ze za trzecim razem bedzie juz dobrze, wierze w to bardzo mocno, i codziennie sie o to modlę, ale 5 poronien nie zniosłabym juz na pewno,-biedna dziewczyna tyle sie nacierpiała !!!!!!!!!!!!!Podziwiam ją !!!!!!

Uciekam kotki na spacer z małym , bede wieczorkiem :) paaaaaaaa :-D

Patka- super wieści moje gratulacje bardzo się cieszę Twoim szczęściem :tak:.
Gosiulek- mogłabyś napisać jakie badania dokładnie robiłaś?Ja już sporo badań zrobiłam ,ale może bym się skusiła na te dodatkowo.

reklama
Patka, super! Masz takiego kaskadera jak my! Nasz powazniejszy - nie pakowal lapki w dziob, ale grzecznie pomachal rodzicom. Nie wiem po kim takie maniery.
laugh.gif
A tak powaznie to cholernie sie ucieszylam ze juz po strachu - masz cudownego babla w sobie i niech dalej tak rosnie.

Dziewczyny zobaczylam takie cos - to Londyn - i odebralo mi mowe, wiare w ludzi i co tam jeszcze mialam...
BBC News - Injured boy mugged during disturbances in London

Do góry