reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Patka- super wieści moje gratulacje bardzo się cieszę Twoim szczęściem :tak:.
Gosiulek- mogłabyś napisać jakie badania dokładnie robiłaś?Ja już sporo badań zrobiłam ,ale może bym się skusiła na te dodatkowo.

Na zespół antyfosfolipidowy składają się badania na:
przeciwciała p.B2-glikoproteinie-1 IgG i IgM
Komórki LE-latex
przeciwciała antykardiol. IgG i IgM

reklama
Jestem babolki moje!
Ufffffffffffffffffffffffff
Kamień spadł mi z serca! Zrobiła mi jednak usg, bo przez brzuch nie mogła znaleźć tętna. Ponoć za mało wypiłam, a mało się nie posikałam tam.
Maluszek ma się dobrze i jest piękny (tatuś mówi, że podobny do niego). Machał do mnie i się ruszał bosko, machał łapkami. Gin potraktowała to usg jako genetyczne i za miesiąc nie będzie. NT 1,47, CRL 34 mm. WG. usg to 10t2d, GS 52,3 mm, co odpowiada 10t4d.
Mam 7 zdjęć! Dziewczyny, jaka ulga! Na pewno wasze kciuki pomogły!!!! Dziękuje Wam serdecznie.
A teraz mój ludź:-D
cHNPqTPi4vehQBCJuB.jpg

Kahaka ale ulga prawda??????? Jakie piękne malutkie dzieciątko!!!!!!!!!!!Ile Ja bym dała aby takie ujrzeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz proszę sie juz nie martwić, dzieciątko jest cudowne,silne i nigdzie sie nie wybiera,tzn wybiera sie do WAS na świat za niecałe 30 tygodni :D :-) Bądź dobrej mysli, tym razem sie uda zobaczysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAK UDA SIĘ, BĘDĘ TO SOBIE CODZIENNIE POWTARZAĆ!!!!
gosiaczek, to była moja 3 wizyta, a drugie usg.
gosiulek, pytałąś o przyczyny poronień. U mnie podobnie jak u kłaczka i ilony...Pierwsza ciąża obumarła gdzieś na etapie 6 tc, a w drugiej było puste jajo. Przyczyn nie znam.

Ale wiecie co dziewczyny...W poczekalni babki pytały ile jesteśmy po ślubie, i jak powiedziałam, że 2 lata, to się mocno dziwiły, że dopiero teraz "się zdecydowałam na dziecko", bo "one to od razu po śłubie pozachodziły"...No wiecie co, aż mnie coś ścisnęło w dołku :-(

reklama
super wiadomości Kahaka moje gratulacje śliczne fotki , o jeja jak tak przeżywam z Wami to aż mi się zachciewa ,ale cóż trzeba czekać
Gosia - dzięki za te nazwy badań muszę sobie zapisać i zapytać gina o te badanka , choć u mnie podłoże było od infekcji bo miałam wysoką gorączkę ,ale wychodzę z założenia ,że lepiej zrobić o jedno badanie za dużo niż za mało.

Do góry