reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Hej Kobietki,
witam po ślicznym weekendzie. Trzeba się cieszyć ostatnimi dniami ładnej pogody.
Wczoraj więc pospacerowaliśmy trochę nad rzeką. Ale tłumy ludzi były, aż cieżko było przejść.

elifit wracaj do zdrowia, kuruj się czum się da

Co do Adamka to po tym jak się na nogach słaniał w 2 rundzie stawiałam, że w 8 padnie. Także pełen szacun, że do 10 wytrzymał.
No ale przy Kliczce to on mały kurczak jest, także cóż się dziwić. I tak bardzo dobrze sobie radził

asionek zazdroszćzę częstotliwośći widywania teściowej ;) Ja swoją na szczęście widuję średnio raz na miesiąc i to tylko wtedy jak do niej pojedziemy, bo ona do nas to nie raczy przujechać bo nie ma czym. No i w sumie dobrze ;)

cytryna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!

Objawów przedporodowych nie mam żadnych i mnie to masrti trochę. W rawdzie jeszcze 4 tyg. ale coś by się mogło pojawić. Nie chcę przenosić. A jeszcze się ostatnio dowiedziałam, że za 2 tyg. u ns na wiosce będą remontować drogę - na całej szerokości i długości jednocześnie i nie będzie w ogóle przejazdu. Także w razie porodu to chyba na nogach bedę musiała zaiwaniać ;)

Łączę sie w bólu - u mnie cera tez niefajna. Zawsze miałam z nią mega problemy, ale przez ciążę się znacznie poprawiła, a teraz znowu kupa. Ciekawe jak będzie po.

A dzisiejsza noc była okropna. Obudziłam się po pierwszej i już po spaniu było. Dopiero po szóstej znów zasnęłam do ósmej. I łeb mnie napierdziela teraz.
Oby dzisiaj było lepiej.

Ja dzisiaj od rana siedze u teściów i oglądam z teściem siatkówkę :-(. Zosia lata ciagle do kuchni i ładuje sie pod stół albo wdrapuje na stołek. Teść ciągle ją z tego stołka ściąga. Ogólnoie daaaaaaaaaaaaaawno się tak nie wynudziłam. W końcu pasjonuję się siadkówką i ogólnie sporten jak jakis zapaleniec więc czemu się dziwić. Teść w końcu poległ na placu boju i teraz przeraźliwie chrapie na kanapie przy tej swojej siatkówce a ja sie wyniosłam do kompa bo co jak co ale chrapania nie jestem w stanie znieść. Tatusiek z Zosią i szwagrem poszli na plac zabaw a ja siedzę, czytam i czuję jak mi się oczy zamykają.

samo stukanie to nic nie daje, sperma ma magiczna moc :-D

buhahahhaa:-D:-D:-D Zatem "mocy! Przybywaj!!!" :D

Jeny.... Gdzież tam do mikołajek, lub co gorsza sylwestra... Liczę, że po porodzie moje libido zginie marnie;-)

Mój małż dostał wypłatę a ja dopadłam allegro... Już godzine debatuje nad pościelami, butelkami i innymi. Zobaczymy ile mi jeszcze zajmie :)

Ostatnia edycja:
reklama
i molestując sutki :-D

a tak na serio, wy juz obmyślacie plan jak przyspieszyć poród, a ja tu się modle żeby mała jeszcze ze 2 tygodnie posiedziała :tak:

atram dopiero w piątek?? no to super szybki termin wizyty, można zejść na zawał

Do góry