reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Danutaski- zapalam światełko (*), bardzo mi przykro ,że musisz przez to przechodzić, tutaj pomaga tylko czas , czas leczy rany ,ale ból i tak pozostanie, na pewno lżej Ci będzie jeśli tu z nami zostaniesz i będziesz pisać, tutaj każda z nas Cię rozumie jak nikt inny, przytulam:-(

Ilonko26- dziękujemy za pamięć ty już widzę coraz bliżej rozwiązania :tak:
Karolcia- to super ,że wszystko gra ogromnie się cieszę Waszym szczęściem:-)
Ilona1990- Trzymam kciuki za wizytę , czekamy na wieści&&&&&&&&&&&
Monisiowata- to odpoczywaj kochana teraz.
Kahaka- może powiedz ,że Cie czasem coś tam pobolewa to da Ci L4 ,albo po prostu powiedz ,że potrzebujesz odpoczynku
Gosiulek- super ,że wynik jest ok :)
Kasia2011- fajnie ,że mała zdrowo rośnie cieszę się bardzo :)

a ja zasmarkana i zakichana jestem , taka piękna pogoda ,a mnie przeziębienie dopadło:wściekła/y:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kasiu wszystko ok.Wynik 1:9000 iles tam.Malutkie prawdopodobieństwo.
Odetchnęliśmy wszyscy.
A mówiłam ,że wszystko będzie dobrze.
Takie prawdopodobieństwo to ma każde zdrowe dziecko.;-):-):-)

Danutaski- zapalam światełko (*), bardzo mi przykro ,że musisz przez to przechodzić, tutaj pomaga tylko czas , czas leczy rany ,ale ból i tak pozostanie, na pewno lżej Ci będzie jeśli tu z nami zostaniesz i będziesz pisać, tutaj każda z nas Cię rozumie jak nikt inny, przytulam:-(

Ilonko26- dziękujemy za pamięć ty już widzę coraz bliżej rozwiązania :tak:
Karolcia- to super ,że wszystko gra ogromnie się cieszę Waszym szczęściem:-)
Ilona1990- Trzymam kciuki za wizytę , czekamy na wieści&&&&&&&&&&&
Monisiowata- to odpoczywaj kochana teraz.
Kahaka- może powiedz ,że Cie czasem coś tam pobolewa to da Ci L4 ,albo po prostu powiedz ,że potrzebujesz odpoczynku
Gosiulek- super ,że wynik jest ok :)

a ja zasmarkana i zakichana jestem , taka piękna pogoda ,a mnie przeziębienie dopadło:wściekła/y:.
zdrówka kochana.

Słuchajcie jaki numer.
Pojechałam normalnie po małego do szkoły ,jadę sobie autem a tu widzę ,że młody sobie normalnie ulicą spaceruje w kierunku domu :szok::szok::szok:
Zbładłam,zamurowało mnie,szczęka mi opadła :baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok:
Dosłownie w tym samym momencie dzwoni jego pedagog ,że dzieci dziś wcześniej skończyły lekcje i Kuba postanowił,że sam wróci do domu.
Podobno to już 3 klasa i zabronić mu nie mogą :sorry2::sorry2::sorry2:
No wkurzyłam się na maxa .A gdyby tak w tym momencie znów dostał wyłączenia,albo zobaczył kotka po drugiej stronie ulicy?
Mogłoby by się to źle skończyć....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie kochane !!!!Ale jestem zła tyle się napisałam i mi jakiś błąd wyskoczyłi musze jeszcze raz klepac...
karolcia i kasia cieszę się ze wszystko jest ok , bardzo się cieszę :-D
ilona 24 zasmuciła mnie Twoja wiadomość...:-( mam nadzieję, ze bedziesz nasz często tu odwiedzac. Muszę wedzieć co tam u Jasia słychać....
As kobieto Robockopie !!!! Tyłek ci skopię !!! Oszczędzaj się, odpoczywaj ile się da. Dbaj o siebie i Maluszka...
Witam nowe mamusie i zapalam
[*].....

Troszkę mało ostanio wchodzę bo jakoś czasu brak, w sobotę był facet z ubezpieczenia i straty oszacował na 8-10 tyś, zobacymy ile nam wypłacą. W ciągu 7 dni maja być pieniązki i zaczniemy remont.
W koncu będę mogla gotować bo teraz to mam przymusowy urlop od garów :)
Wczoraj miałam szkolenie, matko jak ja się męczylam do do 11 wytrzymalam a potem szefowa kazala mi do domu jechac, złapał mnie pecherz o 5 nad ranem iod razu zaladowalam furagin, ale swoje przecierpialam. Dobrze ze szkolenie bylo 16 km od domu i koleznka mnie zawiozłado domciu, jak tylko przyjechalam wlazlam pod koldre i wsyzlam dopiero o 21. Na dodatek głow amnie tak strasznei bolala ze wymiotowałam, zjadlam tylko 3 łyzki zupy i dwa ziemniaki. Moj zajał sie Sofią bo ja nie dalam rady, dziś jest już dobrze- czuję ze żyje.... Ten mój pecherz męczy mnie juz 7 lat, w roku mam z 5 razy zapalenie, juz tego nie wylecze bo lekrza mi pow ze mam tak zmieniony pecherz ze nie ma szans. Chociaz dbam o sibeie to wystarszy drobny wiaterek a mnie juz łapie...

Karolciu - a nie mówiłam? Nie mówiłam, że zobaczysz szkraba i serduszko? W końcu, jak mam Ci zazdrościć, to muszę mieć czego, no nie? Kciuki dalej trzymam za następna wizytę &&&. Pozdów bobaska, nie masz pojęcia, jak ja się cieszę :)

Monisiowata - dobrze, że na strachu się skończyło, uffffffffff.

Kasiu - ja wyniki będę miała 18 października, ale odbiorę je później, bo muszę po nie specjalnie jechać do Katowic, więc odbiorę je przy okazji wizyty 27 października. No chyba, że mój M odbierze je wcześniej, jak będzie robił badanie żołnierzyków.
Co do Kłaczka, więcej udziela się teraz na wieściach i ciąży po 40-stce. W każdym razie wsjo ok.

Buziole dla wszystkich

Witam
Karolcia super ze wszystko o.k oby tak dalej:-)
As zwolnij :tak:
Ilonka 24 trzymaj sie ;-)
Danutaski zapalam
[*]światełko dla Twojego aniołka
Gosiulek super że wyniki dobre
Ilonka jak po USG

wszystkich których nie wymieniłam:sorry2: pozdrawiam , dla aniołków
[*]
u mnie zaczęły sie staranki więc trzymajcie kciuki i proszę o fluidki, z góry dziękuję:-)

Bella- miałam to samo z pęcherzem , powód był jeden -ureoplasma to prawdopodobnie przez to poroniłam , dostałam leki i szczepionkę aby to się nie powtarzało i mam spokój z pęcherzem , zrób sobie wymaz na chlamydie, mykoplasme i ureoplasme no chyba ,że już robiłaś i nic nie wyszło.
As- no faktycznie nie mądrze postąpili puszczając go samego do domu.
Kasia- trzymam kciuki za Wasze staranka&&&&&&&&&&

hej dziewczyny! z mamą- profesor zlecil dodatkowe badanie i dopiero po nim zadecyduje czy bedzie operacja:-)
w sytuacji osobistej juz pozamiatane, nie bede juz zabiegac itd bo to bez sensu, dalam sobie czas do 40 minol dalej nie ma juz sensu, na dodatek dopada mnie dol Marysia mialaby rok.....nie ma nic wszystko jest bez sensu i do.............

Witajcie kochane !!!!Ale jestem zła tyle się napisałam i mi jakiś błąd wyskoczyłi musze jeszcze raz klepac...
karolcia i kasia cieszę się ze wszystko jest ok , bardzo się cieszę :-D
ilona 24 zasmuciła mnie Twoja wiadomość...:-( mam nadzieję, ze bedziesz nasz często tu odwiedzac. Muszę wedzieć co tam u Jasia słychać....
As kobieto Robockopie !!!! Tyłek ci skopię !!! Oszczędzaj się, odpoczywaj ile się da. Dbaj o siebie i Maluszka...
Witam nowe mamusie i zapalam
[*].....

Troszkę mało ostanio wchodzę bo jakoś czasu brak, w sobotę był facet z ubezpieczenia i straty oszacował na 8-10 tyś, zobacymy ile nam wypłacą. W ciągu 7 dni maja być pieniązki i zaczniemy remont.
W koncu będę mogla gotować bo teraz to mam przymusowy urlop od garów :)
Wczoraj miałam szkolenie, matko jak ja się męczylam do do 11 wytrzymalam a potem szefowa kazala mi do domu jechac, złapał mnie pecherz o 5 nad ranem iod razu zaladowalam furagin, ale swoje przecierpialam. Dobrze ze szkolenie bylo 16 km od domu i koleznka mnie zawiozłado domciu, jak tylko przyjechalam wlazlam pod koldre i wsyzlam dopiero o 21. Na dodatek głow amnie tak strasznei bolala ze wymiotowałam, zjadlam tylko 3 łyzki zupy i dwa ziemniaki. Moj zajał sie Sofią bo ja nie dalam rady, dziś jest już dobrze- czuję ze żyje.... Ten mój pecherz męczy mnie juz 7 lat, w roku mam z 5 razy zapalenie, juz tego nie wylecze bo lekrza mi pow ze mam tak zmieniony pecherz ze nie ma szans. Chociaz dbam o sibeie to wystarszy drobny wiaterek a mnie juz łapie...
Na pęcherz podjadaj wszystko co z żurawiną.Ja uwielbiam tą suszoną i jem jako przekąskę.:-D:-D

hej dziewczyny! z mamą- profesor zlecil dodatkowe badanie i dopiero po nim zadecyduje czy bedzie operacja:-)
w sytuacji osobistej juz pozamiatane, nie bede juz zabiegac itd bo to bez sensu, dalam sobie czas do 40 minol dalej nie ma juz sensu, na dodatek dopada mnie dol Marysia mialaby rok.....nie ma nic wszystko jest bez sensu i do.............
Będzie dobrze
Trzymam kciuki :tak::tak:

dzidziol jest... dopiero 5 tydz. więc zaprosili mnie w przyszłym tyg. to posłuchamy serducha:)
SUPER !!!!
I tak ma być.;-):-):-):-)

A ja musiałam wyskoczyć z mamą do kamieniarza.
Zamówiłam pomnik dziś tatulkowi mojemu i jak dobrze pójdzie to jeszcze na 1 listopada go zestawią.
Koszt pomnika z wypisaniem liter to prawie 10.000 zł :szok::szok::sorry2::sorry2:
Ale to dla taty to każde pieniądze :baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:
Zapalam tacie światełko ,wiem ,że to widzi i jest ze mną czuwa nad naszą rodziną (*)

reklama
Witam!
Nigdy nie pomyslalabym,ze dolacze do grona mam aniolkowych:(Niestety ja tydzien temu mialam laparoskopie i usuneli mi ciaze 7-8 tygodniowa z calym prawym jajowodem.Nie wiem jak sobie psychicznie ztym poradzic.Fizycznie nie jest zle.Chociaz nie wiem jakie badania powinnam wykonac?czy zmniejszyly sie moje szanse na dziecko?Tak sobie pomyslalam ze skoro pecherzyk wychodzil z dwoch jajnikow naprzemian to teraz bedzie tylko z jednego i szanse chyba zmniejszaja sie o 50%:(.Nie wiem nic na ten temat.Przeszukuje internet,ale wszystko napisane tak samo artykul za artykulem.Nie wiem czy powinnam brac jakies leki zeby wzmocnic organizm....Wizyte i odbior wynikow histopatologicznych mam dopiero za 2 tyg.Tyle ze mysli nie daja mi spokoju....Moze,ktoras z was byla w ciazy ektopowej i wie jak dalej postepuje sie?Mam nadzieje,ze bede mogla dolaczyc do grona aniolkowych mamus:)Pozdrawiam

W sygnaturze mam link do moich wykresow,poniewaz stosuje NPR.Wszystko jest opisane w nich.

Do góry