reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Morgenrood a mała jest zdrowa...? tzn. nie ma katarku, kaszelku itp. ? nie chce Cie straszyć, ale moi jak kiedyś przestali jeść, to wylądowaliśmy w szpitalu na zapalenie płuc i oskrzeli :( a mieli tylko lekki katarek, bez temp...
może wybierz się dla spokoju do lekarza..

musze przyznac ze troche kaszle i kicha, moze to jest powodem... w piatek ide na wizyte kontrolna do szpitala to zapytam. Ovby te dni szybko zlecialy....

reklama
oooo gasz ale miałam noc....małe marudy nie chciały jeść i spać...popłakiwały na zmiane....Jasiowi dopiero szuszarka pomogła....jestem nieprzytomna....aa tu trzeba dalej walczyć...moja Jula ma jakieś dziwne jazdy....niby głodna zjada 40 ml potem zaciska usta i koniec....popłakuje 30 minut i nie chce ani cyca aniu butli nic...po czym przypomina jej się że jednak jest głodna i zjada butle i śpi....ale ile mnie umęczy....

a u was jak tam mamuśki??

rabbit co patrzę na Twój suwaczek to się dziwię. Na pierwszy rzut oka wygląda jakby Twoje dzieci miały 11 miesięcy (czyli w miarę blisko moich) tylko to co piszesz zawsze nie pasuje mi do dzieci w tym wieku :-) za każdym razem się na tym łapię!

u mnie calkiem nie zle, przebieranko w nocy bo ulaly , ale nie najgorzej troche pospalam. tylko moj M mnie wkurzyl...!!! poprosilam zeby mleczko podgrzal, wiec zszedl na dol wlozyl w podgrzewacz i zasnal przy stole!!!! male dra sie w nieboglosy a on sobie spi, schodze na dol po 15 min on spi z mleka zrobil sie wrzatek i jazda na nowo... ahhh te chlopy!!! :baffled:

Rabbit u mnie podobnie pół nocy, albo i więcej nie spałam, mojemu Filipkowi chyba noc z dniem się pomyliła i praktycznie nie zmrużył oczka, a jak mu tylko smoczek z buzi wypadał to płacz:/ buuu ledwo żyję:cool: a teraz znowu nie śpi, na szczęście radzi sobie bez smoka i jest spokojny:)

Renia na mieszkam na 4 i sama jestem przez dzien.Wychodze 2 razy dziennie na spacery!!dasz rade wprawisz sie tak ze zobaczysz:)Wózek stoi w klatce na dole

reklama
Do góry