reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

reklama
Witam. Krystek zostaje z wujkiem, więc będę mogła na spokojnie zaliczyć wizytę. Wczoraj częstował Krystek swojego braciszka wafelkiem :-D, najpierw on ugryzł kawałek i go jadł, a potem dawał Radkowi, żeby też kawałek sobie ugryzł.
Wieczorem Krystek wcale nie chciał się położyć spać i dopiero po 23 poszedł spać a marudny był strasznie.

dzieeeeeń doooobryyyy :D
Seba ma za sobą 12 godzin snu :D ja co prawda 6, ale nie jest źle ;) i wstał w dobrym humorze, a bałam się, że będzie powtórka z wczoraj.. do tego mój niemlekopijca zjadł miseczkę mleka z płatkami :D tak więc dzień rozpoczęty nieźle :D

Elo Dziunie;))):-):-DDiety powysyłałam :) Życzę powodzenia:)Powiem tylko że jak ja to przeczytałam to odrazu zachciało mi się odchudzania:)))Fakt teraz mam kryzys:baffled:Wczoraj o 22.00m pączek poszedł w ruch:)Ale już zbieram się do następnego odchudzania i mam nadzieje że znów strace następne kg. Zuza śpi ,Ja juz z rana zrobilam zupke szczawiową a na drugie kotlety z kurczaka.We wrocku niby ładnie ale zdradliwa pogoda.Próbowałam Zuzi wytrzymałość ostatnio żeby usneła bez cycka.Wyła godz. i kombinowała jak się dokopac ale nie dałam jej.Efek : Usneła ale o 22.30! dopiero.Leżałam z nią godz!Hmmm nie wiem jak ja ją odstawie:no:Aha Marcin zdał Prawko na C :-) Udało się!Teraz musi zrobic kurs na przewóż rzeczy który kosztuje...UWAGA 3000zł!!!!OO masz i ta juz mamamam woła achhh
pózniej bedę

Witajcie dziewczynki.
Ja dziś o dziwo dobrze się czuję. Wzięłam się w końcu za pranie ubranek bo już czas torbę pakować a ja daleko w lesie:baffled::confused:

Witam. Moje skarby śpią, więc zaglądam. Dziś zaliczyłam bank i pozapłacałam rachunki, a później mieliśmy wizytę z Radkiem w poradni i niestety 23 listopada czeka nas kolejna, a jutro mam szczepienie Radka, ale chyba nie będzie szczepiony bo ma mały katarek ale idę bo muszę skierowanie wziąźć i może zważy mi i zmierzy moją kruszynkę i się zastanawiam czy brać Krystka ze sobą czy też poprosić brata żeby z nim został w domu.
Agapa: Ale to zleciało , już niebawem będziesz tulić swoje maleństwo:tak:
Ano zleciało. Mi się teraz nie spieszy do porodu, ale chciałabym urodzić chociaż jeden dzień wcześniej, ale to tylko z powodu nerwów jakie towarzyszą przy końcówce.

Hejka

MOTYLKA widze ze Krystianek dobrze opiekuje sie braciszkiem,i juz potrafi Radka nakarmic zdolny chlopak :-D

EDZIA no to super ze maz zdal,no nie moglo byc inaczej :-p co do odstawiania postapilas prawidlowo,czyli nie poddalas i o to chodzi,trzymam kciuki aby sie udalo...
Dzieki za priv

AGAPKO dobrze ze dobre samopoczucie wrocilo,i masz racje pakuj torbe poki masz czas ;-)

Ja dzisiaj tez mam kotleciki z piersi ,ziemniaczki i buraczki.Maly spi,mam nadzieje ze obudzi sie na obiad ...
Bylam dzisiaj w sklepie i kupilam chlopakom ksiazki i pelno duperelek,a teraz zmykam bo dzieciaczki mialcza ze sa glodni :baffled:

Witam.Pranie nastawiłam i już się kończy prać, a Krystek właśnie biega od pokoju do pokoju a Radek już mnie wzywa ze swojego łóżeczka więc muszę iść do niego.
.Próbowałam Zuzi wytrzymałość ostatnio żeby usneła bez cycka.Wyła godz. i kombinowała jak się dokopac ale nie dałam jej.Efek : Usneła ale o 22.30! dopiero.Leżałam z nią godz!Hmmm nie wiem jak ja ją odstawie:no:
Na pewno dasz radę:tak:
Aha Marcin zdał Prawko na C :-) Udało się!Teraz musi zrobic kurs na przewóż rzeczy który kosztuje...UWAGA 3000zł!!!!OO masz i ta juz mamamam woła achhh
pózniej bedę
Gratulacje

No i juz po obiadku,Natan jeszcze spi a ja sie relaxuje przed lapkiem z kawa,no i chyba skusze sie na kawalek ciasta :oo:

MOTYLKO jak mozesz to wstaw zdjecia dzieciaczkow,bo ich chyba nie widzialam,albo widzialam a nie pamietam jak wygladaja :zawstydzona/y:

Motylko u nas Kinga już karmiła brata biszkoptem, paluszkiem, dawała mu ze swojej butelki wodę a raz nawet cini minis (to ostatnie tak wprawnie że mama musiała wyciągać z buzi Kubusia kwadracik cynamonowy). A zazwyczaj jak sama coś dobrego według niej je to przylatuje i dzieli sie ze mną. A jak brat w pobliżu to też próbuje z nim. Nie będzie z niej snobek ;)

reklama
Hej Kobitki:-)
ale ten czas ucieka strasznie:szok: ale jestem , jestem...
Agapa dobrze, ze juz dobrze;-)
Edytka a ja sie wybieram na takie zakupy juz od tamtego tygodnia i niemam kiedy:crazy:
Edzia najpierw gratuluje i teraz dziekuje za dietke:-):-). Musisz byc konsekwentna z cycem i zobaczysz, ze sie uda. Moja jeszcze nieraz lapie mnie i wola "tutisie":-Dale jej tlumacze, ze juz duza dziewczynka jest i niemoze juz cycac:tak:
Motylku fajnie musialo wygladac to dokarmianie Radka:-D
Tygrynko moja uwielbia platki z mlekiem:-)
Anisen dawaj nam tu foty maluchow:tak:

Mam nadzieje, ze spicie dobrze:-p

Do góry