reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kroma u Nas to by było nie możliwe bo jak poznałam mojego męża to miał 18 lat heh, nie w głowie był mu ożenek heh.
Wioli83 ja skończyłam.

Polska przegrała mecz więc zmykam do wyreczka, życzę Wam kolorowych snów i spokojnej nocki.

reklama
WIOLI zdziwilabym sie jakby wygrali z Wlochami, spagheciarze to silna ekipa. my na razie mamy 4 min czasu dodatkowego a od parunastu minut co chwila Fr STRZELA DO BRAMKI:)))))))))

dziulka- dobrze że chociaż wasi wygrali i że jest za co pić

ja spadam idę spać samotnie do wyra, ciekawe kiedy się moje zwłoki przyczołgają do domu:-)

KROMA moze akurat zwloki same dotra w stanie uzywalnosci jeszcze???:))))))) a osobiscie tez nienawidze spac sama i odkad poznalam mojego malza to rozstalismy sie na 1 nocke tylko i to byla dla mnie nocka bez snu, wisialam na telefonie z nim bo byl w delegacji z Pracy tylko na dwa dni. ryczalam cala noc a na drugi dzien w pracy mi sie pytali co sie stalo bo wygladalam jak zombi. spac moge isc sama do sypialni ale ze swiadomoscia ze malz jest w salonie, ze potem wsadzi mi te dwa soplowate nogi miedzy moje cieplutkie az mnie zimno oblatuje wszedzie.

ooo mamoagusi przypomniałaś mi o konkursie kromy-a więc powiem Ci ze głosuje się prosto i ja właśnie swój głos oddałam:)
Dziulka fajnie że mecz wygrany-więc masz co opijać:)

a co do spania to ja lubię spać sama i nie jest mi jakoś źle jak go nie ma w domu więc chyba jestem mało uczuciowa czy cóś takiego??!!:)
no nic życzę Wam dobrej nocy a sama wracam do buszowania po allegro (uzależnienie to uzaleznienie):)

reklama
kroma ja nadal nie wiem jak zagłosować na twój konkurs.....:zawstydzona/y::-(
I jo tyż...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.I wcale Rysi "prosto" mi nie pomogło:no::zawstydzona/y::-(.Chyba,że jak na Concitę zagłosowałam,to już nie mogę:confused2:????
Co do filmu,to jak tylko zaczęli go reklamowac i powiedzieli,że Małaszyński gra,to od razu Natuś o Tobie pomyslałam:-D:tak:- chyba juz zawsze Małaszyński będzie mi sie z Tobą kojarzył:-D:tak::-p
Buziaczki dla biednego "wysypanego"Pudzianka....:-:)no:.co to może być????Straszne z ta alergią...a juz się wydawało,że idzie ku lepszemu....:-(

Natomiast co do tej drugiej sprawy,czyli tendencyjności telewizji- to ja się pytam,gdzie tu polityka?Dla mnie chuligan,który demoluje okolicę ,wyrywa kostkę brukową,rzuca koktajlem Mołotowa itp. ,raczej nie ma nic wspólnego z polityką- ci osobnicy nie poszli tam zamanifestowac swoje poglądy polityczne,tylko rozrabiac.Sorry,ale jak ktos wybiera sie na manifestację zamaskowany i uzbrojony w takie rzeczy,to chyba ma jasny cel...:baffled:Tendencyjny może byc komentarz,ale obraz jest obrazem i widziałam,co widziałam.Jakos dla mnie mało wspólnego z patriotyzmem ma demolowanie miasta.
Poza tym...jednak troche juz zyje w tym kraju,nie jestem kims,kto pierwszy raz spotyka się z takimi obrazkami.Chuligan jest chuliganem i jak dla mnie to nie ma tu żadnego usprawiedliwienia.I goraco zycze im,by policja ich wyłapała i takie kary za niszczenie mienia publicznego dowaliła,ze do końca zycia z długów sie nie wykaraskają.
...i tylko żal pomyslec,ze w takim kraju,jak Polska,który tyle przeszedł,są ludzie,którzy utożsamiają się z ideologią faszystowską i rasistowską.I jak uważam się za osobe otwartą i tolerancyjną,tak dla takich osobników nie ma w moim sercu ŻADNEJ tolerancji.I nigdy nie będzie.Dla mnie to są idioci,ktorym nalezałoby zasądzić dodatkowe,płatne lekcje historii i pracę społeczną w jednym z muzeów-obozów koncentracyjnych.Może wtedy coś do ich zakutych pał by dotarło.
Emilka,o tej Kasi czytałam....:-:)-:)-(.Straszne to...To nam pokazuje,jak kruche jest życie i jak mamy się cieszyc,tym ,co jest nam dane...
Co do rocznic,to...jak mam liczyć???:-DPoznalismy sie i...coś "zaiskrzyło" ,jak praktycznie dzieciakami bylismy...Czasem,jak sobie pomysle,jakie to szczęście,że się odnaleźliśmy po tylu latach,to az mam ciarki :tak:.A jego siostrze to do końca życia będe wdzięczna,że go namówiła,by wreszcie sie odważył i zrobił ten krok,by mnie odnaleźć- bo marudził jej i marudził,a nic nie robił w tym kierunku...pewnie bał się,że nic z tego nie wyjdzie...

Do góry