reklama
KROMA moze akurat zwloki same dotra w stanie uzywalnosci jeszcze???
)))))) a osobiscie tez nienawidze spac sama i odkad poznalam mojego malza to rozstalismy sie na 1 nocke tylko i to byla dla mnie nocka bez snu, wisialam na telefonie z nim bo byl w delegacji z Pracy tylko na dwa dni. ryczalam cala noc a na drugi dzien w pracy mi sie pytali co sie stalo bo wygladalam jak zombi. spac moge isc sama do sypialni ale ze swiadomoscia ze malz jest w salonie, ze potem wsadzi mi te dwa soplowate nogi miedzy moje cieplutkie az mnie zimno oblatuje wszedzie.
R
rysia85
Gość
ooo mamoagusi przypomniałaś mi o konkursie kromy-a więc powiem Ci ze głosuje się prosto i ja właśnie swój głos oddałam
Dziulka fajnie że mecz wygrany-więc masz co opijać
a co do spania to ja lubię spać sama i nie jest mi jakoś źle jak go nie ma w domu więc chyba jestem mało uczuciowa czy cóś takiego??!!
no nic życzę Wam dobrej nocy a sama wracam do buszowania po allegro (uzależnienie to uzaleznienie)
Dziulka fajnie że mecz wygrany-więc masz co opijać
a co do spania to ja lubię spać sama i nie jest mi jakoś źle jak go nie ma w domu więc chyba jestem mało uczuciowa czy cóś takiego??!!
no nic życzę Wam dobrej nocy a sama wracam do buszowania po allegro (uzależnienie to uzaleznienie)
reklama
I jo tyż...kroma ja nadal nie wiem jak zagłosować na twój konkurs.....:-(

.I wcale Rysi "prosto" mi nie pomogło
:-(.Chyba,że jak na Concitę zagłosowałam,to już nie mogę
????Co do filmu,to jak tylko zaczęli go reklamowac i powiedzieli,że Małaszyński gra,to od razu Natuś o Tobie pomyslałam

- chyba juz zawsze Małaszyński będzie mi sie z Tobą kojarzył

Buziaczki dla biednego "wysypanego"Pudzianka....:-
Natomiast co do tej drugiej sprawy,czyli tendencyjności telewizji- to ja się pytam,gdzie tu polityka?Dla mnie chuligan,który demoluje okolicę ,wyrywa kostkę brukową,rzuca koktajlem Mołotowa itp. ,raczej nie ma nic wspólnego z polityką- ci osobnicy nie poszli tam zamanifestowac swoje poglądy polityczne,tylko rozrabiac.Sorry,ale jak ktos wybiera sie na manifestację zamaskowany i uzbrojony w takie rzeczy,to chyba ma jasny cel...
Tendencyjny może byc komentarz,ale obraz jest obrazem i widziałam,co widziałam.Jakos dla mnie mało wspólnego z patriotyzmem ma demolowanie miasta.Poza tym...jednak troche juz zyje w tym kraju,nie jestem kims,kto pierwszy raz spotyka się z takimi obrazkami.Chuligan jest chuliganem i jak dla mnie to nie ma tu żadnego usprawiedliwienia.I goraco zycze im,by policja ich wyłapała i takie kary za niszczenie mienia publicznego dowaliła,ze do końca zycia z długów sie nie wykaraskają.
...i tylko żal pomyslec,ze w takim kraju,jak Polska,który tyle przeszedł,są ludzie,którzy utożsamiają się z ideologią faszystowską i rasistowską.I jak uważam się za osobe otwartą i tolerancyjną,tak dla takich osobników nie ma w moim sercu ŻADNEJ tolerancji.I nigdy nie będzie.Dla mnie to są idioci,ktorym nalezałoby zasądzić dodatkowe,płatne lekcje historii i pracę społeczną w jednym z muzeów-obozów koncentracyjnych.Może wtedy coś do ich zakutych pał by dotarło.
Emilka,o tej Kasi czytałam....:-
Co do rocznic,to...jak mam liczyć???
Poznalismy sie i...coś "zaiskrzyło" ,jak praktycznie dzieciakami bylismy...Czasem,jak sobie pomysle,jakie to szczęście,że się odnaleźliśmy po tylu latach,to az mam ciarki
.A jego siostrze to do końca życia będe wdzięczna,że go namówiła,by wreszcie sie odważył i zrobił ten krok,by mnie odnaleźć- bo marudził jej i marudził,a nic nie robił w tym kierunku...pewnie bał się,że nic z tego nie wyjdzie...Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 21
- Wyświetleń
- 16 tys
- Odpowiedzi
- 5
- Wyświetleń
- 15 tys
- Odpowiedzi
- 7
- Wyświetleń
- 6 tys