reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Jarmark zacznie się rano, pewnie kolo 9:00 (co jest dla mnie bez sensu :no:, marznąć od samego rana) jak pierwsi ludzie z kościoła wyjdą, to będą od razu oglądać co i jak, potem będą takie przestoje, aż po obiedzie będzie cos więcej. Myślę, że najlepiej będzie koło 12-14 (jeszcze spory wybór wszystkiego byc powinien). Na zakończenie (czyli ok 18:00) jest zaplanowany pokaz ogniowy, w międzyczasie jakieś wystepy artystyczne, ale wielkiego show pewnie nie będzie :baffled:.

Generalnie po południu powinno dziać się najwięcej; przed południem to na pewno tylko miejscowi bedą i jakś muza w tle, program (cokolwiek tam zaplanowali, bo pojęcia nie mam) na pewno dopiero po południu.

No ja zapraszam serdecznie :-)

reklama
Hallo jest ut kto?!?!?!?!?1

Nasza Pani moderator też chyba strajkuje?!?!?:baffled:
No a ja se wymiśliłam na ścianie grafitti i już mam ołówkiem nabazgrane, teraz się biorę za malowanie farbą- mam nadzieję, że M jak wróci z pracy to zawału nie dostanie:baffled::baffled::baffled:
Mam namalowaną w/g internetu gałązkę oliwną, ale moja w wersji dwupak

No mi też najczęściej echo odpowiada ;-)
Jak tam wyszło grafitti? Mam nadzieję, że M przeżył i pochwalił na dodatek :-)

Czesc dziewczyny!!!

OJ nie bylo mnie tu troche ale mam nadzieje sie poprawić :)

Nie doczytalam niestety tych 10 stron wstecz bo wciaz mi czasu brak , mam nadzieje ze u was dobrze wszystko....
MI udalo sie 17 listopada zdac prawko i teraz czekam. Jestem przeszczesliwa ze mam to juz za soba.... :)

Dzieci zdrowe, ja troche zasmarkana ale ogolnie ok.

POzdrawiam serdecznie wszystkie i postaram sie czesciej odzywac:-D

Ewunia- gratulacje!!!!!Teraz to możesz śmigać bez M :-).
Vila- grafitti się bardzo podoba, ale jeszcze mi została 1 gałązka, może jutro mi się uda skończyć.

sylha no to świetnie - ja dziś zakończyłam pierniki - wszystko przygotowane. Program artystyczny jarmarku zaczyna się o 15:00 - będzie muzyka, tańce a na koniec ten pokaz ogniowy. Reszta tak jak pisałam.
Jutro odpoczywam - idę do kina :-)

Witam się i ja.
Wrażam skruchę w związku z tak długa moją nieobecnością. :zawstydzona/y:Mea culpa (czy jak to tam się pisało);-)

ewuniaf no to ogromne gratki!!! Kamien z serca:-) Szerokiej drogi:tak:
sylha to takie zdolności artystyczne posiadasz? Pochwal się ino swoimi dziełami:tak:
Ja to sobie wymysliłam, że w tym roku sama zrobie kartki świąteczne. Sama jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie.:baffled:
Villandra to ten jarmark jest w ta niedzielę? Już sie pogubiłam:baffled:

ona, rubi gdzie sie podziewacie???:szok:

Sylha :szok: kiedy będziesz wiedziała coś więcej?
jak skończysz rysunek to wrzuć zdjęcie ;-)

Ewuniaf gratki :-)

Kamea a ja sobie wymyśliłam że sama zrobię ozdoby choinkowe ;-) muszę tylko kupić pistolet na klej ;-)

reklama
Do góry