makuc widocznie snu potrzebowałaś
:*.A twój D. nie boi sie alergii,że tak dziecku daje słodycze???
.M. dal raz Amelce kawałek czekolady.nie dość,ze pluła,to jeszcze ja wysypało po niej.I juz nie daje
.Ostatnio w DDTVN mówili o magnezie,że owszem,jest w czekoladzie i dzieciom można dawac,ale tę gorzką,nie mleczną.Ale u nas na razie odpada.
dorisku współczuję nawału pracy i niewyspania.Oby jak najszybciej Dodo się naprawił,a szef przestał Cię zawalac robota,zebys mogła z nami pobyć i wyspać się porządnie:***(Tak myślałam,ze czasu nie masz...)
:*.A twój D. nie boi sie alergii,że tak dziecku daje słodycze???
.M. dal raz Amelce kawałek czekolady.nie dość,ze pluła,to jeszcze ja wysypało po niej.I juz nie daje
.Ostatnio w DDTVN mówili o magnezie,że owszem,jest w czekoladzie i dzieciom można dawac,ale tę gorzką,nie mleczną.Ale u nas na razie odpada.dorisku współczuję nawału pracy i niewyspania.Oby jak najszybciej Dodo się naprawił,a szef przestał Cię zawalac robota,zebys mogła z nami pobyć i wyspać się porządnie:***(Tak myślałam,ze czasu nie masz...)

) i siedział z nią ponad godzinę! przed 8 pobudka, a teraz już tnie komara. to ja się pytam czy nie mogła po prostu pospać do 9 i nie pitolić że już wyspała się cudownym sposobem przed 8
no ale niech jej będzie - inne mają gorzej
zresztą to też nie jest tak że wpychają jej nie wiadomo ile - ale dają i już to mi się nie podoba. ale ich problem bo oni sponsorować dentystę będą i dziecię do wizyt przekonywać

???dobra,dobra,niech ci będzie...