reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tak myslalam ze gotowiec :-D

Moje dziecko juz wykapane,teraz sie bawi i z doskoku szama paczka ...

Aaaa dzwonilam dzisiaj do przychodni sprawdzic czy sa juz moje wyniki,no i juz sa i to prawidlowe czyli nie mam infekcjii.Bede musiala wybrac sie w przyszlym tyg do lekarza,w poszukiwaniu przyczyny plamien :baffled:

reklama
Edytka to zycze, zeby wszystko ok bylo:-)

No gotowiec, gotowiec na nic innego niebylo mnie stac dzisiaj:-p
ale za to kolacje dobra zrobilam wiec...:sorry:

Moja mala wcina pomidora z cebula az milo:-D.
Oj, dobrejnocki wszystkim:****

Hej dziewczynki! Ale miałam do nadrabiania, fajnie :)) jakoś nie miałam weny wcześniej, niby nic się nie dzieje, ale jakaś taka przygaszona ostatnio chodzę, sama nie wiem czemu... w weekend umierałam przez okres, w poniedziałek byliśmy na wielkim spacerze (Seba prawie 3godziny dawał na jeździku) i w bibliotece, we wtorek u fryzjera (zła jestem bardzo za to co mi zrobiła z włosami :/), u dziadków i znajomych, w środę z koleżankami z poznańskiego wątku w kinie (Listy do M, mi się średnio podobało, ale spotkanie z dziewczynami i dzieciakami super!), pojechałam z Sebą bez wózka (pięknie dawał radę ale potem padł na godzinną drzemkę :D bo on już nie śpi w dzień, tylko średnio raz na dwa tygodnie albo jak jest zmęczony) a wieczorem z mężem na kursie tańca towarzyskiego. Tak więc dopiero dzisiaj miałam czas usiąść normalnie pomyśleć, posiedzieć ;)
Widzę, że poruszyłyście parę tematów, to i ja się wypowiem, będziemy ruszać wątek dalej :p
Co do uszków - mi się nie podoba jak małe dziewczynki mają przekłute, jakoś mi to nie pasuje do dziewczynek poniżej nie wiem, 5/6 roku życia.. wydaje mi się, że spokojnie mają na to czas, ale jeśli rodzic podejmie taką decyzję to jego sprawa :)
co do prezentów to też mam sporo myślenia bo mam wymyśleć dla Seby od wszystkich.. więc najprawdopodbniej będzie lego duplo farma, tor wyścigowy z boba budowniczego, mata do malowania na mokro, coś związanego z Zygzakiem i coś z kubusiem puchatkiem.. a do buta (czyli 6 grudnia:)) foliowa trasa dla samochodów, książeczka do rozwiązywania zadań i słodziak (taki miś z fisher price co jak się naciśnie na brzuszek to śpiewa). książek raczej nie, bo chodzimy do biblioteki a poza tym ostatnio kupilam mu 27 sztuk (używane za 50zł ale większość to chyba nigdy nie była otwierana :D) i na bieżąco kupujemy gazetki z zygzakiem lub pociagiem tomkiem, co prawda to jest do rozwiazywania dla starszych dzieci, ale dajemy rade ;)
Edyta sto latek dla synka i dla Was z okazji rocznicy :))
Motylla trzymam kciuki za badanie Radka!!
Agapa za Ciebie caly czas trzymam kciuki :)

MONIKASIU a co takiego dobrego na kolacyjke przygotowalas ??? pochwal sie :-p

TYGRYNKO fajnie ze jestes....o to widze ze twardy zawodnik z Twojego Sebusia,moj to jeszcze lapie jedna drzemke dziennie :tak:mowisz ze ogladalas listy do M, po zapowiedziach wydawal sie fajny,obejrzalabym go z mila checia ...
A co fryzjerka Ci takiego zrobila ze jestes na nia zla ?:szok:

Witam. Krystek dopiero co usnął, a zanim usnął to śpiewał sobie po swojemu w łóżeczku, wychodził z niego do naszego łóżka jeszcze jakby się położył u nas i usnął to bym go przeniosła na śpiącego, a on się tylko wiercił i łaził po nim.
Jeszcze Krystek zaczął znowu pokasływać a Radek zaczyna mieć troszkę katarku więc mu zakraplam nosek i mu odciągam glutki ale za bardzo tego nie lubi. A mnie coś zaczęło boleć kolano. Krystek też raz w dzień śpi.:tak:

MOTYLKO moj tez dopiero co zasnal,nasz maly zasypia na naszym lozku a ja pozniej przekladam go do lozeczka.

A co sie dzieje z kolanem ? Mialas kiedys jakis uraz ? Oj przykro mi ze chlopcy sa przeziebieni,ja nie lubie jak moj maly ma katar lub kaszel bo wtedy straszna z niego maruda wrrrr Moze chlopcom szybko przejdzie zdrowka zycze ;-)

Edyta: Rano zaczęło mnie boleć, ale nie miałam żadnego urazu jakbym miała to by było wszystko jasne dlaczego boli a tak to nie wiem. Może jutro już mnie nie będzie boleć.

Moze zmiana pogody bedzie i dlatego bolalo ?! jutro bedzie lepiej ;-)

Ja zmykam,poogladac cos w tv... do jutra papa

Hej!
Moja miała już okres, że nie sypiała w dzień, a potem znowu zaczęła, warunek jest jeden: minimum 2 godziny spaceru na własnych nóżkach. Jak tak połązi, to mi pada jak kawka. Dobrze, że dziadkowie są tacy mili i zapewniają to dziecku codziennie. Ale jak mówią: to ich jedyna wnuczka. Dzięki temu mam małą z głowy na 4 godziny dziennie, mam wtedy czas dla chłopców.
Czas się czymś zająć,
miłego dnia!
An

reklama
Witam po kilkudniowej nieobecności....
ale fajnie watek na nowo ożył....:-D
Motylku fajnie że przespieszyli Ci wizyte :):):):)
Co do świat to ja sie bardzo na nie ciesze... Wszedzie już ozdoby taki nastrój świateczny sie robi. Seba juz sie choinki doczekac nie może :):):):) Uwielbiam ten czas :):):)
a co do prezentów to szczerze pisząc nie mam jeszcze pomysłów na prezenty dla dzieci :eek:

Do góry