Hej dziewczynki! Ale miałam do nadrabiania, fajnie

) jakoś nie miałam weny wcześniej, niby nic się nie dzieje, ale jakaś taka przygaszona ostatnio chodzę, sama nie wiem czemu... w weekend umierałam przez okres, w poniedziałek byliśmy na wielkim spacerze (Seba prawie 3godziny dawał na jeździku) i w bibliotece, we wtorek u fryzjera (zła jestem bardzo za to co mi zrobiła z włosami :/), u dziadków i znajomych, w środę z koleżankami z poznańskiego wątku w kinie (Listy do M, mi się średnio podobało, ale spotkanie z dziewczynami i dzieciakami super!), pojechałam z Sebą bez wózka (pięknie dawał radę ale potem padł na godzinną drzemkę

bo on już nie śpi w dzień, tylko średnio raz na dwa tygodnie albo jak jest zmęczony) a wieczorem z mężem na kursie tańca towarzyskiego. Tak więc dopiero dzisiaj miałam czas usiąść normalnie pomyśleć, posiedzieć

Widzę, że poruszyłyście parę tematów, to i ja się wypowiem, będziemy ruszać wątek dalej

Co do uszków - mi się nie podoba jak małe dziewczynki mają przekłute, jakoś mi to nie pasuje do dziewczynek poniżej nie wiem, 5/6 roku życia.. wydaje mi się, że spokojnie mają na to czas, ale jeśli rodzic podejmie taką decyzję to jego sprawa

co do prezentów to też mam sporo myślenia bo mam wymyśleć dla Seby od wszystkich.. więc najprawdopodbniej będzie lego duplo farma, tor wyścigowy z boba budowniczego, mata do malowania na mokro, coś związanego z Zygzakiem i coś z kubusiem puchatkiem.. a do buta (czyli 6 grudnia

) foliowa trasa dla samochodów, książeczka do rozwiązywania zadań i słodziak (taki miś z fisher price co jak się naciśnie na brzuszek to śpiewa). książek raczej nie, bo chodzimy do biblioteki a poza tym ostatnio kupilam mu 27 sztuk (używane za 50zł ale większość to chyba nigdy nie była otwierana

) i na bieżąco kupujemy gazetki z zygzakiem lub pociagiem tomkiem, co prawda to jest do rozwiazywania dla starszych dzieci, ale dajemy rade
Edyta sto latek dla synka i dla Was z okazji rocznicy

)
Motylla trzymam kciuki za badanie Radka!!
Agapa za Ciebie caly czas trzymam kciuki