reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
wioli - niestety u Pawla to tak nie dziala, a chcialabym. Probowalam juz wszystkiego, ale On i tak w nocy dudli to mleko...trzeba po prostu czekac, az Mu przejdzie...
W dzien nie je bardzo duzo, choc jak na niego, to i tak w tej chwili ladnie. Ale nie umie gryzc i caly czas ida mu zeby, wiec dziasla bolesne i w nocy to daje o sobie znac.
kania - witaj w klubie...Tulam Was. U nas zeszlej nocy jedna pobudka (!!!) o 1.30 na 160ml mleka. Ale wczesniejsze noce caly czas dwie pobudki i niespanie po godzine, dwie...tak, jak u Was.
nat - zabki ida? Co sie dzieje? Tulam.
W dzien nie je bardzo duzo, choc jak na niego, to i tak w tej chwili ladnie. Ale nie umie gryzc i caly czas ida mu zeby, wiec dziasla bolesne i w nocy to daje o sobie znac.
kania - witaj w klubie...Tulam Was. U nas zeszlej nocy jedna pobudka (!!!) o 1.30 na 160ml mleka. Ale wczesniejsze noce caly czas dwie pobudki i niespanie po godzine, dwie...tak, jak u Was.
nat - zabki ida? Co sie dzieje? Tulam.
Ones trzeba czekać tylko łatwo się mówi jak ktoś jest już wykończony takim stanem rzeczy
Nat a co się stało?zeby czy głodny jest a może czuje się już wyspany ?
Kania współczuje ci kochana
U nas bez zmian dzisiaj nie pojechałam do szkoły to pospal do 8:-)
Nat a co się stało?zeby czy głodny jest a może czuje się już wyspany ?
Kania współczuje ci kochana
U nas bez zmian dzisiaj nie pojechałam do szkoły to pospal do 8:-)
czarodziejkaM
Fanka BB :)
Dziewczyny wszystko co piszecie o nieprzespanych nocach,ja przerabiałam przez ostatnie kilka tygodni.Od kilku dni Krzyś śpi bardzo ładnie,a od 2 dni jest po prostu bosko!Spanie po 10 lub 12 godzin z jedną przerwą na przytulanie i smoka
dziś wstaliśmy o godz. 8.00,byłam w szoku heh.Mam nadzieję,że teraz dobry czas przed nami i że was to pociesza,bo u Was pewnie też to minie.Przypominam,że mieliśmy nawet nockę z dziesięcioma pobudkami.Krzyś jest starszy od większości dzieci na forum i jeśli to był jakiś skok i minął to u Was może też minie:-)
dziś wstaliśmy o godz. 8.00,byłam w szoku heh.Mam nadzieję,że teraz dobry czas przed nami i że was to pociesza,bo u Was pewnie też to minie.Przypominam,że mieliśmy nawet nockę z dziesięcioma pobudkami.Krzyś jest starszy od większości dzieci na forum i jeśli to był jakiś skok i minął to u Was może też minie:-)
renata borysek
Fanka BB :)
u nas od dwóch nocy udaje mi się zamiast cyca dać herbatkę i o dziwo wypije i idzie spać dalej (są to 2 pobudki),nie wiem czy dobrze robię ale chyba gdyby był głodny to by nie usnąl przecież dalej tylko by się upominał

Kania78
...
Myślę że gdyby był głodny to na pewno by nie zasnął :-)u nas od dwóch nocy udaje mi się zamiast cyca dać herbatkę i o dziwo wypije i idzie spać dalej (są to 2 pobudki),nie wiem czy dobrze robię ale chyba gdyby był głodny to by nie usnąl przecież dalej tylko by się upominał![]()
onesmile
Świat według Pafffcia
Dziewczyny wszystko co piszecie o nieprzespanych nocach,ja przerabiałam przez ostatnie kilka tygodni.Od kilku dni Krzyś śpi bardzo ładnie,a od 2 dni jest po prostu bosko!Spanie po 10 lub 12 godzin z jedną przerwą na przytulanie i smokadziś wstaliśmy o godz. 8.00,byłam w szoku heh.Mam nadzieję,że teraz dobry czas przed nami i że was to pociesza,bo u Was pewnie też to minie.Przypominam,że mieliśmy nawet nockę z dziesięcioma pobudkami.Krzyś jest starszy od większości dzieci na forum i jeśli to był jakiś skok i minął to u Was może też minie:-)
![]()
Skok, ktory trwa juz 6 tygodni??? :-) Nie mowie nie i nie powiem, jest to jakies pocieszenie :-)
Renata borysek - brawo!
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Sluchajcie, czy zdarzylo sie Wam, ze Wasz dziec nie spal w dzien ani sekundy i byl aktywny i rozbrykany jak Tygrysek z Kubusia Puchatka cale 11 godzin?????