reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sen maluszkow

U Nas nocki znów do kitu....
Dziś od 2.30 do 4 nie spałyśmy....
Oczywiście mleka znów domaga się od kilku dni w nocy...
Mam nadzieję Ones że u Was lepiej jest.

reklama
wioli - niestety u Pawla to tak nie dziala, a chcialabym. Probowalam juz wszystkiego, ale On i tak w nocy dudli to mleko...trzeba po prostu czekac, az Mu przejdzie...
W dzien nie je bardzo duzo, choc jak na niego, to i tak w tej chwili ladnie. Ale nie umie gryzc i caly czas ida mu zeby, wiec dziasla bolesne i w nocy to daje o sobie znac.

kania - witaj w klubie...Tulam Was. U nas zeszlej nocy jedna pobudka (!!!) o 1.30 na 160ml mleka. Ale wczesniejsze noce caly czas dwie pobudki i niespanie po godzine, dwie...tak, jak u Was.

nat - zabki ida? Co sie dzieje? Tulam.

Ones trzeba czekać tylko łatwo się mówi jak ktoś jest już wykończony takim stanem rzeczy
Nat a co się stało?zeby czy głodny jest a może czuje się już wyspany ?
Kania współczuje ci kochana
U nas bez zmian dzisiaj nie pojechałam do szkoły to pospal do 8:-)

Dziewczyny wszystko co piszecie o nieprzespanych nocach,ja przerabiałam przez ostatnie kilka tygodni.Od kilku dni Krzyś śpi bardzo ładnie,a od 2 dni jest po prostu bosko!Spanie po 10 lub 12 godzin z jedną przerwą na przytulanie i smoka:tak:dziś wstaliśmy o godz. 8.00,byłam w szoku heh.Mam nadzieję,że teraz dobry czas przed nami i że was to pociesza,bo u Was pewnie też to minie.Przypominam,że mieliśmy nawet nockę z dziesięcioma pobudkami.Krzyś jest starszy od większości dzieci na forum i jeśli to był jakiś skok i minął to u Was może też minie:-):tak:

u nas od dwóch nocy udaje mi się zamiast cyca dać herbatkę i o dziwo wypije i idzie spać dalej (są to 2 pobudki),nie wiem czy dobrze robię ale chyba gdyby był głodny to by nie usnąl przecież dalej tylko by się upominał:oo2::oo2:

Renata ja tez tak myśle gdyby był głodny herbata by nicniedala małymi kroczkami a zrezygnuje tez z herbaty powodzenia

Dziewczyny wszystko co piszecie o nieprzespanych nocach,ja przerabiałam przez ostatnie kilka tygodni.Od kilku dni Krzyś śpi bardzo ładnie,a od 2 dni jest po prostu bosko!Spanie po 10 lub 12 godzin z jedną przerwą na przytulanie i smoka:tak:dziś wstaliśmy o godz. 8.00,byłam w szoku heh.Mam nadzieję,że teraz dobry czas przed nami i że was to pociesza,bo u Was pewnie też to minie.Przypominam,że mieliśmy nawet nockę z dziesięcioma pobudkami.Krzyś jest starszy od większości dzieci na forum i jeśli to był jakiś skok i minął to u Was może też minie:-):tak:

Skok, ktory trwa juz 6 tygodni??? :-) Nie mowie nie i nie powiem, jest to jakies pocieszenie :-)

Renata borysek - brawo!

reklama
Do góry