reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja najbardziej zawsze lubiłam spać na lewym boku:tak: i teraz też tak śpię:-) najwygodniej mi, chociaż zdarzaja sie wieczory, że spać nie mogę, kręcę sie jak nie wiem co i jak juz sie uloze to najlepiej wtedy byłoby na brzuchu:szok:

reklama
addiena
może magnez? tylko to mi przychodzi do głowy

Tylko, ze ja suplementuje magnez, wprawdzie 1 tabletke dziennie. Moze za mało? Przy kolejnych badaniach oznacze jego poziom. Moze gin bedzie wiedzial co sie dzieje, bo normalnie przy zasypianiu to wrecz nogi podnosze do sufitu i kombinuje z nimi:-D

a ja sie dopiero witam bo dzisiaj caly dzien latalam. m in u gina bylam to na odpowiednim watku napisze co i jak. podpisalam liste w urzedzie pracy ze ofert brak i tyle... poczytam Was jak tu troche ogarne bo szczerze mowiac to nawet ne wim co sie dzialo. tyle tylko co rano kompa wlaczylam :/

witajcie :-) trochę mnie nie było ale postaram się już tak nie zaniedbywać tego wątku
nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta :-(
pochwalę się bo wczoraj byłam u gina i na 90% będzie dziewczynka! waży 231 gram, ma 16 czy 17 cm (nie pamiętam), 18 tydz. 2 dz., wszystko wymierzone i brak nieprawidłowości!!! ale i tak nie mogę się doczekać usg gen. 3/4d

Witam wszystkie czerwcoweczki.
Ja dzisiaj juz lepiej sie czuje a nawet duzo lepiej.
byla u mnie dzisiaj polozna i pokazala mi raport z badan genetycznych i przezierność karkowa wyszla 1.4mm wiec bardzo dobrze:tak:. Jedynie te wyniki testu pappa i FBhCG + moj wiek tak bardzo zanizyly moj wynik 1:24.
Ale juz sie tym tak nie martwie, bobo jest i musi byc zdrowy nie ma innej opcji:-)

Jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziekuje za wsparcie i mile slowo:-)
Jestescie super!!!

Witam, jestem mamą listopadową 2010. Mój synek Krzyś bierze udział w konkursie, gdzie nagrodą jest 2000 zł. Bardzo prozę o wsparcie i zagłosowanie na Krzysia i jego kuzynkę Olgę. Każdy głos się liczy. Wystarczy tylko kliknąć! Wszystkim głosującym bardzo dziękuję
happy8se.gif
Głosowanie trwa do marca 2012 r.

Proszę głosujcie na Krzysia i Olgę WIELKI FINAŁ - link do głosowania

blond 20 - zagłosowałam:tak:

a u nas dziewczyny ciagle pisza a tu puuuuuuusto, głuuuuucho....

kasia.natka - witaj, gratuluje

Boziuuuuuuuuuuuu oczu otworzyc nie moge:baffled: spac!!

reklama
Do góry